TROBADA ACTIVA


El passat diumenge en les instal.lacions del Casino de la Caixa Rural va tindre lloc la primera “Trobada Activa”, una reunió oberta a totes les associacions, col.lectius, persones i entitats de la localitat. A la reunió van acudir representants de l’Agrupament Escolta Borriana, Centre Juvenil Salesià Porta Oberta, Club de Fútbol Sala Burriana, Associació Musical Crisalide, Club d’Escalada de Borriana, Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana, Arenilla de Borriana, La Gatera, Jamaica Music Bar, La Rebelión de los Cangrejos, Festes Alternatives de Borriana, Penya Gastronòmica i Col.lectiu Escletxa. No van poder assistir a la reunió però també estan interessats en formar part del projecte L’Agrupació Borrianenca de Cultura, l’Associació de Warhammer de Borriana, Skaters de la Mercé, La Milotxa, Assemblea d’ex-membres del CSO ACZIÓ, Pamusics i Color de Calle.

La reunió va començar amb la presentació de les entitats i una breu exposició dels projectes que desenvolupen en els seus àmbits.

La idea de les reunions que és pretenen repetir amb periodicitat i obertes a tothom, és la de millorar la comunicació entre entitats per tal de millorar la difusió de les diverses propostes de cultura, esport, art i oci que plantegen. Per aconseguir-ho es va acordar elaborar i compartir agendes d’activitats per donar cabuda al major número de participants i evitar solapar convocatòries.
També se va plantejar la futura col.laboració de les entitats a l’hora de desenvolupar puntualment activitats conjuntes i recolzar-se mutuament per afrontar dificultats.

Ja que la totalitat de les entitats desenvolupen un treball voluntari en distintes parcel.les como la cultura, l’art, l’esport, joventut, etc. Es planteja com objectiu comú fomentar l’implicació de la població en la participació ciutadana i el voluntariat com eina transformadora de la societat. Sempre salvaguardant la independència i les singularitats de cada col.lectiu.

Per a la gestió diària contarem amb el fòrum per optimitzar la comunicació i la gestió.

Per finalitzar la trobada s’exposaren les múltiples propostes per al períoe estival que tenen programades. També es va acordar realitzar una nova reunió oberta abans de las festes de setembre. El projecte esta obert a la participació, per rebre informació i sumar-se esta a disposició de qui ho desitge un correo electrònic escletxa-borriana@gmail.com.