Exposició sobre les víctimes de la repressió a Pictograma

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló inaugura aquest dissabte 14 de juny de 2008 a les 19,30 h en la llibrería Pictograma de Castelló la seua exposició “Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló”. Un treball de recerca i investigación realitzat en equip els membres del grup amb la consulta de diferents arxius i fonts documentals, recollida de testimonis orals de les diferents comarques de Castelló i de material documental i fotogràfic aportat per les famílies de les víctimes.

Aquesta mostra vol ser un acte de recuperación de la memòria històrica, d’homenatge i de record a unes persones protagonistes i víctimes en el nostre recent passat històric i fins ara silenciades.

Abans de l’inauguració de l’exposició i amb motiu de la data del 14 de juny, als 70 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat de Castelló, es llegirà per part del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló un comunicat dirigit a la ciutadania.

El 28 de juny en el marc de l’exposició de la llibreria Pictograma, es presentarà el llibre “La memòria i les víctimes: repressió franquista a les comarques de Castelló” de Juan Luis Porcar, membre del nostre grup.