VOLEM UN LOCAL: CARTA OBERTA DE L'ESCLETXA ALS GRUPS i MUSICS

Ens dirigim a vosaltres els grups musicals i artistes per demanar-vos la vostra opinió i recolzament.
Des del principi hem buscat la vostra col.laboració per realitzar concerts i activitat relacionades amb les bandes i els músics i així donar també oportunitat a molts grups de tocar al poble.
Som conscients de les deficiències de locals d'assaig i llocs per a fer directes a Borriana i és una de les peticions que volem fer per al nostre/vostre local.
No sabem el que ens poden oferir però ens agradaria poder comptar com a mínim en un lloc on poder realitzar programacions de directes i revitalitzar l'escena musical a Borriana.

El local no el volem sols per a nosaltres el volem per a tota la gent i la manera de gestionar-lo seria en assemblees on tot el món puga dir la seua opinió.
El projecte encara no esta tancat i anirà creixent amb les idees i treball de la gent.

La nostra petició és molt simple estem redactant una llista de persones, associacions, col.lectius i per suposat ens agradaria comptar amb els grups que col.laboren habitualment amb nosaltres, per a que l'Ajuntament valore les nostres forces i comence a negociar la cessió d'un local per a poder desenvolupar tot tipus d'activitats. Ens agradaria que ho parlareu tots els components del grup i ens diguéreu si podem comptar en vosaltres, la vostra opinió, consell, crítiques i suggerències, i també que ens ajudareu a fer difusió de la campanya.

Una vegada més convidar-vos a les nostres assemblees que estan sempre obertes per parlar aquestos i tots els temes que vullgau.

Un abraç a tots i a totes

Col.lectiu Escletxa

Si voleu sumar-vos a la nostra demanda deixeu un comentari o envieu un mail:
escletxaborriana@gmail.com


4 comentaris:

Anònim ha dit...

huelga decir que contéis con nosotros para todo!!!
:)
a cuidarse!

joan alexandre ha dit...

es una molt bona iniciativa per a tots

Almorranes Garrapinyaes ha dit...

Bé, que dir, vam tocar en el concertillo que farà cosa d'un any vau organitzar per a demanar el local així que persupost que recolzem la iniciativa d'obtenir un local.

Una forta abraçada!!!

DIATREZE ha dit...

Per supost que vos recolzem, li fa falta a borriana y a la gent una iniciativa cultural com esta!!

Gracies per moure aixó