DIUMENGE 15 -17 HORES · TROBADA ACTIVA A BORRIANA


Trobada d’associacions, col.lectius, entitats, cel.lules, locals, individus, grups, espectres,que organitzen activitats obertes a Borriana.
DIUMENGE 15 · 17 HORES CAIXA RURAL

És una realitat que diverses associacions, entitats, col.lectius, grups, individualitats, cèl.lules o com cadascú vullga dir-li organitzem puntualment activitats obertes a la nostra ciutat.

També veiem la dificultat per fer arribar les nostres propostes i convocatòries als nostres veïns i veïnes. Aquest és un capítol en el que podríem millorar fent un intercanvi de calendaris, potenciant els canals de comunicació que tenim al nostre abast, o creant-ne de nous.

El motiu d’aquesta convocatòria, ja que som activistes de la participació ciutadana al nostre poble, és fer una reunió de tots els actors interessats en fomentar l’intercanvi d’idees i la creació d’agendes conjuntes per tal de no xafar-nos dates i poder recolzar-nos els uns als altres amb la nostra participació.

Obrim aquesta convocatòria a la vostra organització i a totes les persones i entitats que considereu que poden estar interessades. Agraïm la vostra assistència.

Convoquen: Festes Alternatives de Borriana, Agrupació Borrianenca de Cultura i Escletxa.

Punts a tractar:
1. Presentació dels participants i intercanvi de adreçes i contacte
2. Objectius de la reunió.
3. Intercanvi d'agendes
4. Propostes millora comuniciació veïnatge
5 . Activitats estiu
6. Activitats Festes
7. Propera Reunió