Seguim igual o pitjor...Patinar no és un delicte

Aquesta vesprada a la Plaça de la Mercè hem tornat a rebre la visita de la Policia. I la problemàtica realment no millora. Alguns dels que estàvem a la Plaça hem vist com de molt males formes un dels dos agents que han aparegut s'ha dirigit a un xaval que estava de peu amb la seua bicicleta agafada pel manillar i l'ha obligat a baixar-la a la cera. Posteriorment s'ha dirigit a altres joves dient que allà no és podia patinar i que els anava a multar. La veritat és que l'agent que ha actuat a la Mercé s'ha ficat molt nerviós i no ha demostrat les mateixes formes que els seus companys a la festa del divendres. Cal dir que ningú dels presents hem entrat al drap i hem mantes la calma i l'educació. Quant ha vist que algú feia fotos ha amenaçat en detindre'l i posteriorment s'ha negat a donar els seu número de placa per saber qui era.
Després de calmar-se una mica i exposar el seu punt de vista al voltant del tema: "Reuniros con el concejal de deportes, montar una asociación etc ..." han abandonat la plaça.

Tornem a recalcar que aquest no és un problema policial i és purament de sensibilitat política. Per aquest fet avui presentarem un altra instància per reunir-nos amb la regidora de policia i tractar de donar una solució al tema.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

muxa policia poca diversion
l'educacio la tenen al forat del cul
no fa falta dir res mes
si voleu saer mes no mes falta estar un parell de dietes per la vespra en la plaça de la merce i tindreu les dubtes sobre aquestos esdeveniments ben clars

Anònim ha dit...

Al policia que se niega a dar su número de placa que le sancionen, porque no puede negarse a hacerlo.

Me parece bien que pasen estas cosas, más que nada para concienciar a los concejales que haga falta o a quien sea que hace falta ya! un skatepark decente en Burriana