PARKOUR a Les Alqueries

L'altre dia vam estar al Casal Jove d'Alqueries i vam vore uns joves flipant en uns vídeos de Parkour fets per ells mateixos. En hem assabentat de que tenen un bloc i vos el presentem. Allà podreu veurels en plena feina.

http://www.lacoctelera.com/parkour-alke

Parkour?
El Parkour o art del desplaçament, és una disciplina que consisteix en desplaçar-se pel mitjà urbà o natural, superant els obstacles que es presentin en el teu camí (tanques, murs, buit...) de la forma més fluida i eficient possible, i amb les úniques possibilitats del cos humà. Aquesta disciplina implica una gran preparació física per a realitzar els diferents moviments (salts, passavalles, escalada, etc.) que implica, però a més és necessari una ment decidida a superar les pròpies pors, una gran concentració, i un esperit fort.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas pues somos los del blog que el parkour es lo mejor bueno si quereis algo pasaros por aqui i si quereis que os agamos cursos de parkour llamar:628678159

Anònim ha dit...

Menos mal qe o feu a Alqueries, xk si o fereu aqui enseguida hi hauria algun Burrianero critican als qe "salten parets".

Sort!