Jocs al Carrer de La Bosca: Gràcies a tots i totes. TORNAREM!

El col·lectiu Escletxa va organitzar el passat dissabte 19 d’Abril una jornada d’animació dirigida als xiquets del barri La Bosca de Borriana.
L’activitat es va realitzar a la plaça Francisco Tomás i Valiente (coneguda popularment com la Plaça de la Bola) durant la vesprada. Prop de cent xiquets van participar de les activitats. S’organitzaren jocs cooperatius i tallers durant unes tres hores. Prèviament a desenvolupar l’activitat es va contactar amb diverses associacions del barri, així com amb el col·legi públic Roca Alcalde i el AMPA per valorar l’acceptació de l’activitat, i es va acollir la proposta d’Escletxa amb entusiasme.
Amb la realització i posterior anàlisi d’aquesta activitat el col·lectiu Escletxa vol expressar la seua preocupació per la falta d’espais dirigits a l’oci per als xiquets i joves de Borriana. També es mostra especialment preocupat per la situació de fragil·litat, vulnerabilitat i precarietat del barri de La Bosca, que determina la ruptura de la cohesió social del barri.
Escletxa considera necessari identificar qué factors s’asocien a la falta d’oferta en oci alternatiu, i per extensió en la inversió en educació en valors dels joves de la nostra ciutat, i considera preocupant la falta de recursos humans i estructurals destinats a aquest fi. El col·letiu alerta sobre la necessitat de desenvolupar noves estratègies per a la gestió de l’oci dels joves i considera l’animació sociocultural com una ferramenta transformadora.
Escletxa considera necessari el compromís i coordinació entre vàries regidories que considera implicades en esta carència (Joventut, Cultura, Educació, Esports i Benestar Social), i més important la implicació organitzativa dels destinataris, per a conseguir grups estables en els que les activitats siguen autogestionades pels propis joves per a que complisquen les expectativas, i així crear una cultura participativa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que canya en la Bosca. Sous cracks.


Lluiiiiiitaaaaaaa!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Q guai l'activitat en la Bosca, feia temps q no m'ho passava tan bé amb els xiquets i xiquetes, només en veure les cares de felicitat d'alguns ja era prou. Va estar MOLT BÉ.
REPETIREM!!!

Anònim ha dit...

weno lo de la bosca va estar una passada no soles s'ho varen passar be els xiquets si no tots els que estavem alli
soles va faltar que el porki aguera tret els timbals i la caixa pero no te castanyes
espere que es torne a repetir mes actes com aquestos tot el mon te dret a divertixe des de els mes menuts fins als mes majors

amunt escletxa

Joserra ,el del bombo.

Anònim ha dit...

joserra eres un cabronet. Ja ens vorem el dimecres en l'assaig.

Anònim ha dit...

Ahi ahi!!

Per lo que he vist va molar moltisim!!

PD: no fimeu tots com a anònims....