Per l'ensenyament públic i en valencià: Concentració + Cercavila + Concert


CANVI EN LA FESTA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC DEL DISSABTE 2 D’ABRIL

L’Ajuntament de València ha denegat el permís per a la Festa convocada per la Plataforma per l’Ensenyament Públic. Se substitueix per una CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA MANISES DE VALÈNCIA A LES 18h.

La resta d’activitats previstes per a eixe dia es mantenen: Cercavila a les 19:30h des del Parterre fins a Benimaclet i el Concert d’Obrint Pas i la Gossa Sorda en el camp de futbol de Benimaclet.

Gràcies

Amics i amigues, com vosaltres, estem profundaments preocupats per la situació del nostre sistema educatiu. Amb aquest motiu,hem decidit fer-nos visibles. La comunitat educativa ha estat exemple els darrers anys de mobilització, i ha de continuar sent-ho.

El proper 2 d’abril preparem una jornada lúdico-reivindicativa a València per l’ensenyament. Una jornada organitzada de forma coordinada per Escola Valenciana i la Plataforma per l’Ensenyament públic.

A les 17h la Plataforma convoca a pares i mares, docents i alumnes a una festa per l’ensenyament públic amb tallers i altres activitats.

A les 19:30h Escola Valenciana convoca una gran cercavila per l’ensenyament en valencià. Una rua encapçalada per una carrossa musical sound sistem i seguida de gegants i cabets, grups d’animació, dolçainers, xarangues, batucada i dimonis. La cercavila unirà el centre de València on la Plataforma per l’Ensenyament Públic ha convocat el seu acte amb el concert de La Gira 2011 de presentació del nou disc d’Obrint Pas, a Benimaclet. Us proposeu assistir-hi amb una pancarta del vostre centre.

Aquesta cercavila pretén ser el punt d’inici de les Trobades d’Escoles en Valencià, que han de ser el major punt de força d’aquells que creiem en el model d’escola en valencià i de qualitat. L’ensenyament en valencià està en joc, ens hi juguem molt. Comptem amb tu!

Comunicació-Escola Valenciana