Activitats pel 8 de Març Commemoració de la diada de la dona treballadora


Dansa, Poesia i Exposició

Dissabte 5 de març, a partir de les 23 hores
A l'Espai Blau (Ctra. Borriana-Mascarell, 17)
Nules - La Plana BaixaDes de l'AJPB i La Corretjola estem preparant per al pròxim dia 5 de març una jornada de commemoració de la diada de la dona treballadora. El que pretenem amb aquest acte és recordar que l'assassinat d'aquelles treballadores en una fàbrica tèxtil, on reclamaven el mateix salari que els homes, no va ser un sacrifici inútil. Ben al contrari, al llarg d'aquests anys les dones més conscienciades han aconseguit que es respecten els seus drets com a dones. Amb tot, encara queda un llarg camí per recórrer en l'assoliment d'una societat on desapareguen les diferències de gènere.

Per això, el dia 5 de març a partir de les 23h a l’Espai Blau de Nules, us convidem a l'espectacle de dansa “Bésame... hasta que tu muerte nos separe”, a càrrec de la companyia A TEMPO DANSA (Pepa Cases), on es denunciarà la violència de gènere.
Tot seguit, gaudirem d'un recital de poesia feminista a càrrec de l'espectacle Veus Femenines, i durant tota la nit podreu gaudir de l'exposició “No + princeses”, amb la fotografia d’Arturo de las Liras i Marta Cubedo, una exposició que tracta sobre el model patriarcal de dona submisa i heterosexual en què s'han educat i s'eduquen moltes generacions a través dels clàssics de Walt Disney.

Organitza: AJPB-CAJEI i La Corretjola
http://ajovespb.blogspot.com
http://lacorretjola.blogspot.com

______________________________
_________
+ informació i agenda:
www.casalpopulardecastello.org/
http://casalpopulardecastello.blogspot.com/
________________________________________