L'IES Llombai organitza la Botiga de la Pau

L’alumnat de l’IES Llombai de Borriana ha participat en una activitat solidària anomenada La Botiga de la Pau. Durant el mes d’abril els estudiants han anat duent a l’institut diccionaris, llibres de lectura, estoigs, motxilles, roba, joguets, caixes de colors... que tenien per casa però que no gastaven. Els dies 5, 6 i 7 de maig s’ha posat a la venda tot eixe material a un preu rebaixat. El diners recaptats es destinaran a un projecte educatiu a Chinchaysuyo (entre el Perú i l’Equador).


La Botiga de la Pau, organitzada pel Departament de Geografia i Història de l’IES Llombai, té com a objectius promoure la solidaritat entre els jóvens i fer-los prendre consciència de la importància de l’educació per al desenvolupament moral i intel•lectual de qualsevol persona.

L’Àrea de Desenvolupament Chinchaysuyo té una població d’uns 93 200 habitants, bona part d’ells són camperols indígenes. Les famílies conreen panís, hortalisses, iuca, fesols i plàtans, però els seus ingressos són molt baixos. El Projecte Chinchaysuyo va nàixer per a ajudar una regió que viu en condicions de pobresa i exclusió.


IES Llombai Borriana - Objectius del Mil·lenni from llombaiborriana on Vimeo.