VOLEM TV3, SÍ A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ !



ACTES DE DEFENSA DE LES NOSTRES LLIBERTATS A LES NOSTRES COMARQUES:

- Concentració dissabte 19 de febrer a les 11 hores al Centre de Cultura La Mercè de Borriana
(on acudirà Canal 9 a gravar un dels seus programes).

- Concentració dissabte 19 de febrer a les 19 hores a la Plaça Santa Clara de Castelló de la Plana,
en defensa de TV3.

Convocada de manera conjunta per Acció Cultural del País Valencià, Els Ports en Moviment i d'altres associacions i col·lectius.



Com ja sabreu des d'ahir, dijous 17 de febrer de 2011, el Govern de la Generalitat Valenciana va forçar el tancament del senyal de TV3 a tot el País Valencià.
Aquesta persecució incansable fins aconseguir el tancament d'unes emissions televisives (recordem què vivim en un territori europeu i estem en ple segle XXI, l'era de la informació, diuen), no fa sinó recordar les maniobres d'ocultació de la informació i la diversitat de règims no democràtics.

Ací a casa nostra, el govern del Sr. Francisco Camps, afonat fins les celles en la corrupció, què ens ha deixat endeutats i endeutades per decennis, què està privatitzant i precaritzant a la carrera la sanitat i l'educació públiques, que ha malbaratat i malbarata a dojo el (nostres) recursos públics en obres faraòniques deficitàries i sense sentit (Aeroport de Castelló, Terra Mítica, circuit urbà de Fòrmula 1, etc ...), ha trobat en aquest atac a les llibertats de TOTES I TOTS els valencians i les valencianes una maniobra de distracció excel·lent, inventant-se unes lleis fetes a mida per imposar multes milionàries a l'associació propietària dels repetidors que emetien el senyal, Acció Cultural del País Valencià.

Volem TV3, perquè en l'era de la informació, amb la possibilitat de visionar centenars de canals de tot el món, no te cap explicació voler censurar l'accés a un canal veí.

Volem TV3, perquè (amb les crítiques que se li puguen fer) és un canal dels pocs que emet en llengua catalana, i emet programes i documentals què superen clarament en qualitat de continguts i pluralitat molts altres canals.

Volem TV3, perquè tenim dret, sí, tenim dret a tindre diferents mitjans i punts de vista, tenim dret a la informació i a la llibertat d'expressió, a veure altres mapes del temps i partits del Barça narrats amb sentiment.

Volem TV3, per respecte als milers de ciutadans anònims que fa vora 30 anys, i via subscripcions populars, van permetre la instal·lació dels repetidors ahir tancats; i volem TV3 per respecte als centenars de milers de valencians i valencianes que hem vist durant tots aquests anys "la catalana" i l'havíem fet nostra, part de la nostra vida.

Volem TV3, en definitiva, perquè no és de rebut que en una democràcia europea del segle XXI (en la qual diuen què vivim) se censuren canals de televisió, ENS AGRADEN O NO, se suposa què ens hem de tolerar uns i altres i promoure la diversitat cultural i el respecte per les minories ... i amb aquest tancament, senyores i senyors del Partit Popular de la Comunitat Valenciana: se n'han passat tres pobles, i ho saben.

La història i el poble, sens dubte, els jutjarà.

PER LES NOSTRES LLIBERTATS,
PER LA NOSTRA DIGNITAT,
PROU CENSURA !
VOLEM TV3, SÍ A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ !