Polze De La Mort (Gravacions Encriptades)

Comencem amb un nou projecte en forma de segell i petita distri. Si vols saber-ne més pot fer-ho a polzedelamort@gmail.com .

Poc a poc aniran avant més coses per a distribuir, com per exemple de vinils, on anem a encarar-nos principalment, tant amb les edicions que hi anem a treure, com amb la distribució (no tanquem la possibilitat de moure les coses també de manera digital, tant amb CD com amb USB).

La crisi és la paraula de moda, però dins del DIY i del underground estatal, tota la vida hem estat en crisi, per tant no creiem que canvie molt la cosa al haver un segell més. Mals temps per comprar, però no són mals temps per editar, ja que hi han bandes d'un nivell molt alt que necessiten l'ajuda de petits segells com aquest.
Tota aquesta idea sorgeix del Col·lectiu Baix Terra ( http://myspace.com/baixterrabenissa ), on estem muntat mogudes per la comarca de La Marina Alta (País Valencià), estavem implicats ja amb els bolos i ara anem a encarar-nos també a editar a bandes amigues. Poc a poc anem fent...



--
http://polzedelamortgravacions.blogspot.com/


http://www.myspace.com/baixterrabenissa
http://pluralitatmusical.blogspot.com/

baixterra@gmail.com

Polze De La Mort (Gravacions Encriptades)
Benissa (Alacant)