PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL SOBRE GAZA "MIND THE STRIP"


DISSABTE 12 DE FEBRER A LES 12 H Casa de la Cultura de Castellón. C/ Antonio Maura 4
...

INTERVENEN:

Ayman Qwaider. Gazauí i estudiant del Master de la Pau a la UJI. Parlarà en primera persona de la situació de bloqueig que viu Gaza.

Membres del Col·lectiu Castelló Per Palestin, contaran la Campanya de BDS (Boicot, desinversions i sancions a L'Estat D'Israel) i la campanya Rumbo a Gaza.


Mind the Strip és un documental realitzat per tal de donar a conèixer la història d’Ayman Qwaider –estudiant palestí de Gaza− i les dificultats que es va trobar superar el bloqueig de les fronteres de Gaza a fi de cursar els seus estudis a Espanya. No és gens comú que l’estudiantat aconsegueixi sortir de l’assetjada Franja de Gaza per realitzar estudis superiors a l’estranger. Ayman es va trobar amb nombrosos obstacles per aconseguir el seu objectiu i estudiar un màster a Espanya. Després d’un esgotador treball, d’haver contactat amb tota aquella persona que escoltés la seva història i d’una exhaustiva campanya mediàtica, obtingué l’anhelat permís de trànsit d’Israel per poder eixir de la Franja i viatjar fins Castelló, on ha realitzat a la Universitat Jaume I el Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament .

--
CASTELLÓ PER PALESTINA

castelloperpalestina@gmail.com
http://www.castelloperpalestina.blogspot.com/

Parem el genocidi a Palestina