TALLERS DE CUINA VEGANA

Els dijous de Febrer al Casal Popular, Ànima Llibertària us convida a participar en els tallers de cuina vegana que realitzarem. Aquests tallers ixen a partir de la polèmica sobre si es deu cuinar sense patiment animal o no al Casal. Volem oferir uns senzills tallers amb els quals pretenem demostrar que la cuina vegetariana no és cara, ni laboriosa, poc saborosa i molt menys poc nutritiva, coses que posaven com a exemple molt de la gent que pretenia canviar aquest principi tan bàsic dins del funcionament del Casal.

Per tot açò, des de les 20h a les 22h tots els dijous de Febrer (5, 12, 19, 26) ensenyarem a tota persona que vulga acostar-se, aprendre i gaudir d'una cuina diferent. Només s'han de dur les ganes, tota la resta ho fica el col·lectiu, en acabar cada taller soparem allò que hem cuinat. A més es repartiran a tothom un recopilatori de receptes i nutrició on explicarem tot allò que hem fet durant els tallers.

1r taller de Cuina Vegana, elaborarem seitan i prepararem plats amb aquest aliment.
2n Taller de Cuina Vegana. En aquest veurem les propietats de la soia, elaborarem tofu i prepararem plats amb aquest aliment.
3r Taller de Cuina Vegana. En aquest veurem les múltiples possibilitats que ens poden donar les llegums. Elaborarem croquetes i hamburgueses saboroses que ens poden solucionar un sopar molt fàcilment.
4t taller de Cuina Vegana. Continuant amb l'anterior, veurem de quina altra forma les llegums ens poden solucionar un sopar, elaborarem patés els quals ens poden servir com a picaeta o bé com a acompanyament d'un bon entrepà.