Presentació del llibre "Més d'una dècada revolucionant el barri"

- Divendres 13 de febrer (19 hores) a l'Ateneu de Borriol (c/ Tercera Cerrada, 29 - Borriol)

- i Dissabte 14 de febrer (19 hores) al Casal Popular de Castelló


A més a més, el dissabte farem un Sopar popular i després tindrem Festa amb "mojitos" i punxa-discos casalers de suport a la FAB de Borriol.
Recordeu que pel sopar cal reservar el tiquet (3 €).



"Més d'una dècada revolucionant el barri"

Aquest és un llibre molt especial, sobre els deu anys de trajectòria de l'ABS (Assemblea del Barri de Sants), un llibre que més que explicar la història de l'Assemblea realitza un exercici de memòria, història viva d'un col·lectiu que tot just compleix deu anys d'existència i que es mostra actiu des del primer dia.
Experiència col·lectiva que treballa per construir un barri més just socialment, remant contra la corrent majoritària que es deixa arrossegar per l'actual organització social, política i econòmica que ens imposa el capitalisme.
Aquest llibre es va dur a terme gràcies a la participació de molta gent dels espais i col·lectius que formen part de l'Assemblea de Barri de Sants i que conformarien "L'altre mapa de Sants". L'elaboració i edició va ser llarga i feixuga, però finalment al juliol del 2008 sortia a la llum.

Gràcies a totes per haver fet possible aquest paraigües que aixopluga tota una àmplia varietat de moviments socials del barri...

+ informació:

http://www.fab-borriol.org/

http://laciutatinvisible.org/cooperativa/ca/mes-duna-decada-revolucionant-el-barri-versio-pdf