Conferència "Borriana en temps de Jaume I"

El dilluns 2 de febrer, a les 19:30 hores, tindrà lloc la conferència "Borriana en temps de Jaume I", a càrrec de Vicent Garcia Edo, professor d'Història de Dret de la Universitat Jaume I i coordinador de l'Arxiu Virtual Jaume I de la universitat de Castelló. La conferència es realitzarà a la sala de plens de l'Ajuntament de Borriana.

La conferència està emmarcada dins de la programació de les festes de Sant Blai 2009 i es realitza el dia 2 de febrer amb motiu de la cloenda del 800 aniversari del naixement del rei Jaume I, qui va nàixer precisament el 2 de febrer de 1208.

Vicent Garcia Edo

Vicent Garcia Edo es professor d'Història del Dret de la Universitat Jaume I de Castelló i és el coordinador de l'Arxiu Virtual Jaume I (
www.jaumeprimer.uji.es), que aporta una visió de conjunt de l'obra legislativa del rei Jaume I. García Edo és, a més, autor de nombroses publicacions sobre el Dret Foral Valencià. Entre les seus obres, editades per Publicacions de l'UJI, destaquen La obra legislativa de Jaime I de Aragón 1208-1276, publicada amb motiu del vuitcents aniversari del naixement del monarca; Blasco de Alacón, ca. 1190-1239, relativa a un dels personatges més controvertits de la corte del rei; Cartografia històrica de la Corona d'Aragó, El tesoro de la Remembrancia, Jacobi Regis Thesaurus o Constitucions dels regnes hispànics en l'Antic Règim, entre d'altres.

Organitza: tvale.es

Col·labora: Ajuntament de Borriana.