PRIMER ANIVERSARI DE L'ESCLETXA!!!!

Hola amigues i amics de l'Escletxa,

Ja fa una any que començàrem aquest projecte i és que el temps passa volant. Un any molt intens amb moltissimes activitats, assemblees, xarrades, festes, concerts... Un curs en el qual hem conegut a moltissima gent que ens ha reforçat en la nostra idea de lluitar per a crear propostes de tot tipus al nostre entorn i de treballar d'una altra manera amb compromís, coratge i il·lusió. Un any d'obrir ulls i orelles i demostrar-nos que un altre poble és possible. I açò sols és el principi...

Per a celebrar-ho volem comptar amb vosaltres els que sempre heu estat ací, participant en les activitats, seguint el bloc, aportant idees, tocant pel projecte o simplement arrimant el muscle. Per a vosaltres hem preparat una festa d'aniversari que esperem que no oblidarem mai.

La moguda serà el 22 de novembre al Casal Jove de Les Alqueries.

Per començar a les 2 convidem a dinar de forma gratuïta a tots els grups, artistes, persones, col.lectius, entitats i associacions que han col.laborat en el projecte. Per a la gent que vulga vindre al dinar, el plat tindrà un preu popular de dos euros. Si ens confirmeu l'assistència molt millor (gràcies).

Despres de dinar, de 3 a 7, començarà la Free Jam Session, Escletxa instal·larà un espai amb bateria, amplis de guitarra i baix, equip de veus, micros i bàfles per tal que els músics dels grups locals que vinguen, esperem que siguen molts, tinguen un temps per barrejar-se i fer improvisacions. No vos ho perdeu perquè segur que gaudirem de moments irrepetibles.

Al llarg de la vesprada hi haurà una exhibició de Graffitis amb la creació en directe de tres peces, una d'elles commemorativa de l'aniversari que realitzarà l'artista borrianenc Johe, les altres dues seran de temàtica lliure.

A les 7 començara la festa a l'espai principal amb l'actuació del cantautor de la Vilavella Josep Lluís Notari, que ja va estar a les festes alternatives de setembre.

Després podrem gaudir d'un sopar popular per reprendre forçes per a la nit.

A les 10 els borrianencs Perversiones escalfaran l'ambient amb les seues personal versions de temes coneguts per tothom.

Després la tralla dels Rapsodes, Hip Hop en valencià des del Camp de Túria, lletres amb compromís i sentit de l'humor per a pegar bons bots. Ja teníem ganes que vingueren!

El Malvado Mono, de les Alqueries serà l'últim grup que actuarà. Ja sabem tots que no es perden ni una i sempre munten una ben grossa.

La festa de l'aniversari d'Escletxa acabarà amb una batalla entre dos djs molt coneguts: DJ Murcy i David.

Aquesta és la proposta per l'aniversari. Vos agraïm, de nou, la vostra col·laboració en el desenvolupament de les activitats que ha portat endavant Escletxa. I en aquesta ocasió especialment a la gent del Casal Jove de Les Alqueries i al seu Ajuntament.

Fins al dia 22, ens veurem en la gran festa d'aniversari a les Alqueries!

Salut i a per un any més i de més lluita.
CO·.LECTIU ESCLETXA


PD: Vos passem el programa i el cartell per a que feu difusió a saco!!!!!

FESTA PRIMER ANIVERSARI ESCLETXA
22 NOV. CASAL JOVE ALQUERIES.
ENTRADA GRATUÏTA
14H-DINAR GRUPS I COL.LECTIUS
15-19H-FREE JAM SESSIÓN
GRAFFITI, PROJECCIONS
19H-JOSEP LLUIS NOTARI
21H-SOPAR POPULAR
22H CONCERTS
PERVERSIONES
RAPSODES
EL MALVADO MONO
+DJ MURCY + DAVID

Mostra un mapa més gran