CONCENTRACIÓ CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME. PROU D'IMPUNITAT!

UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME
Nombrosos col·lectius del País Valencià han unit les seues forces per fer front a l'escalada violenta de l'extrema dreta al País Valencià. El proper diumenge 9 de novembre, han convocat a València una concentració contra el feixisme i el racisme i per exigir la fi de la impunitat i de la violència ultra. L'acte s'emmarca dins el Dia Internacional Contra el Feixisme i el Racisme impulsat internacionalment per la xarxa antiracista i antifeixista UNITED, i que aquest any coincideix amb el 70 aniversari de la Nit dels Cristalls Trencats. Organitzacions per la memòria històrica, col·lectius d'immigrants, de gais i lesbianes, ongs, partits, sindicats, associacions culturals, centres socials i organitzacions antifeixistes demostraran que el feixisme afecta a tota la societat, que tots en som víctimes i que no estan disposades a resignar-se davant el setge i la impunitat de la ultradreta al País Valencià. Antifeixistes.org s'uneix a la convocatòria i anima a tota la societat civil a participar-hi. El feixisme no és una qüestió de tribus urbanes, és un PROBLEMA de tots i totes.


CONCENTRACIÓ CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME. PROU D'IMPUNITAT! Diumenge 9 de novembre, 12:00hs Plaça de la Verge (València)

Convoca:
Acció Popular Contra la Impunitat, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat CEAR, Movimiento Contra la Intolerancia, Acció Cultural del País Valencià ACPV, Fórum Alternatiu de la Immigració, Col.lectiu Lambda de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals, Intersindical Valenciana, Confederació General del Treball CGT, Sindicat CAT, Coordinadora Obrera Sindical COS, Bloc Nacionalista Valencià BNV, Esquerra Unida del País Valencià EUPV, Esquerra Republicana del País Valencià ERPV, Iniciativa del Poble Valencià IPV, Espai Alternatiu, Jarit, Asociación Pro-Derechos Humanos, Coordinadora Antifeixista Intercomarcal, Maulets, Ca Revolta, CSA La Quimera, SODEPAU, United for Intercultural Action, Comissió 15 Anys Sense Guillem.
+info
http://www.antifeixistes.org/3023_unitat-contra-feixisme-racisme.htm
http://www.accio-popular.org/