PRESENTACIÓ ASSOCIACIÓ PUNT ROIG · VILA-REAL

Punt roig es una associació cultural que preten difondre la creació audiovisual en tots els seus formats.

Es la llum roja que t'avisa que aixó està en marxa, que les càmeres estan capturant imatges, i que en algún lloc, en algún moment, hi ha una projecció, uns espectadors, una expressió que crida per fer-se sentir.


El proper dimarts 18 de novembre després de les projeccions de la secció oficial de Cineculpable 2008, Festival Internacional de Curts de Vila-real, es presenta al Café de la Comèdia una nova associació per fomentar la creació audiovisual anomenada Punt Roig; s'informarà de com fer per formar-hi part i es projectaran nous capítols de l'exitosa serie de curtmetratges “Dos Primos Muy Primos”.

Punt Roig es una nova associació cultural que pretén fomentar la creació audiovisual en tots els seus formats amb tallers, projeccions, xarrades, i cursos. Està formada per gent de totes les edats i de diferents pobles de la província de Castelló. La iniciativa naix d'alguns joves curtmetratgistes de Vila-real com ara Antoni Castelló, Xavi Manzanet, i Sergi Tellols entre altres.

Per al mes de desembre s'han organitzat uns tallers pràctics (direcció, fotografia, interpretació, guió, i edició de vídeo) per tal de donar-se a conèixer i amb la voluntat de compartir coneixements entre els associats i la gent interessada. Pròximament es programaran cursos més especialitzats i de difícil accés fora de les grans capitals, amb accés prioritari per als associats. Durant el mes de gener es confeccionarà una agenda d'activitats per a l'any 2009.

Els tallers de desembre estan oberts a qualsevol persona. Tots els tallers es realitzen en dissabte i diumenge, be al matí de 10h a 14h, o be a la vesprada de 16h a 20h. El preu dels tallers es de només 5 € per als associats i 15 € per als no socis. Els professors dels tallers son membres de l'associació amb formació específica i valorable experiència. Es pot trobar més informació a la seva pàgina web.

http://www.puntroig.org/