Tres conferències sobre la dictadura de Franco

L'UJI organitza tres conferències sobre el feixisme de la dictadura de Franco que els organitzadors, igual que molts historiadors, seguidors i Franco mateix, han batejat com a franquisme. Com si el franquisme fos diferent del feixisme, pur i dur.

Aquest vídeo del "desfile de la victòria" explica molt bé amb qui es relacionava, qui eren els seus amics: http://www.youtube.com/watch?v=CFBN-gBmAU8

------------

"El primer franquisme". Durantels dies 27, 28 i 29 d’abril de 2010, a les 19.00h a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat (C/ Cavallers, 1. Castelló de la Plana).

Encetarem la primera sessió el dimarts 27 d’abril amb Fernando Peña Rambla, de la Universitat Jaume I, que oferirà la conferència titulada “Polítiques de revenja y construcció del franquisme”. L’endemà, el dimecres 28 d’abril, el cicle abordarà “Les formes de la violència franquista” de la mà de Javier Rodrigo Sánchez, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i finalment, el dijous 29 d’abril, Pere Ysàs Solares, de la Universitat Autònoma de Barcelona, oferirà la ponència “Polítiques de consens i actituds polítiques en el primer franquisme”.

Més informació: http://www.campusobert.uji.es / http://www.llotja.uji.es