Convocatoria de reunió. Garzón a Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, convoca a tots i totes els que estem sezibilitzats amb aquests greu tema, a una reunió per a coordinar-nos i fer acció en defensa del jutge Garzón.

No falteu.

CONVOCATORIA
Com sabeu les denuncies per desaparició forçada durant el fraquisme de més de 100.000 persones, es van presentar a l’Audiència Nacional. A partir d’aquest fet la situació creada darrere un periple per l’entramat jurÍdic ha estat la manifestació una vegada més de la defensa de l’impunitat i ara dins d’un sistema presumptament democràtic .

Davant aquesta situació cal reaccionar, i així ho han fet una diversitat de col.lectius, persones, sindicats i partits. És important fer una reflexió del significat de la situació i especialment pel que pertoca als supervivents i les seues families.

El nostre Grup de Memòria us proposa fer una enérgica protesta davant el fet insólit de jutgar a un jutge per denunciar aquestes desaparicions.

US CONVOQUEM EL DIJOUS 15 D’ABRIL A LES 19’30 AL CASAL POPULAR CARRER ALLOZA 167 US DEMANEM UNA COORDINACIÓ DE LES ACCIONS A DECIDIR ENTRE TOTS I COORDINADES TAMBÉ A L’ÀMBIT DE L’ESTAT