Concurs: dissenya la samarreta del Casal Popular de Castelló

Des de la darrera campanya de 'Donem el salt' no s'han tornat a fer noves samarretes del Casal. És per això que s'ha pensat en la creació d'un nou disseny per fer samarretes i altres materials que ens puguen ajudar a cobrir econòmicament la tant necessària adequació i millora del nostre espai.

Per tal de seleccionar aquest disseny s'ha convocat un concurs obert “on line” on pot participar qualsevol persona interessada sempre que s’ajuste als següents criteris:

  1. La temàtica ha de ser coherent amb els plantejaments generals del Casal Popular de Castelló.

  2. Cal que el disseny inclogui el nom del Casal Popular de Castelló o el logotip que s’adjunta a la convocatòria [1][2][3], no importa el tamany.

  3. Cal especificar la posició preferent en la samarreta i els diferents colors dels que constarà (es pot fer a una tinta o a varies).

  4. La realització del dibuix pot ser digital o manual.

  5. Els dibuixos es poden desenvolupar en qualsevol programari, sigue lliure o propietari, sempre que les propostes s'envien en formats oberts (per exemple jpg, png o svg).

  6. Els/Les participans han de garantir que poden proveir versions en alta resolució ( ~ 300 dpi) de les seues propostes en cas que resultaren guanyadores/s.

  7. L'autor/a haurà de donar permís d'ús comercial sobre l'obra guanyadora al Casal Popular, o bé llicenciar l'obra sota una llicència que el permeti (per exemple Creative Commons by-sa).

  8. Per presentar els dissenys cal enviar l’arxiu per correu electrònic al correu casalpopulardecastello (a) gmail.com. Indicant nom i cognoms del creador/a/s/es, e-mail, i telèfon.

El termini d'entrega serà fins al 6 de Juny, 15 dies després d'aquesta data es farà públic el disseny seleccionat i es penjarà al bloc del casal una selecció dels dissenys presentats.

El premi al disseny/s guanyador/s és d’un 'xec regal de 50€' que es podrà fer efectiu en qualsevol dels espais i/o col·lectius dels Casal.

Per favor, fes arribar aquesta informació a qualsevol persona a la que penses li puga interessar.