Presentació del Llibre i Xarrada "LA REPRESSIÓ FRANQUISTA AL PAÍS VALENCIÀ. BORRIANA I MANISES"

Presentació del Llibre i Xarrada
"LA REPRESSIÓ FRANQUISTA AL PAÍS VALENCIÀ. BORRIANA I MANÍSES"
a càrrec de Teresa Armengot i Juan Luis Porcar
Dijous 22 · 19 hores · CMC La Mercé

Exposició:
“Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló”
del 16 al 24 de gener al CMC La Mercé
inauguració divendres 16 a les 19 hores

El Col·lectiu Escletxa de Borriana i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló organitzem entre el 16 al 24 de gener al CMC La Mercé de Borriana l’exposició: "Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló", una mostra que serà inaugurada el divendres 16 de gener a les 19 h.

El dijous 22 de gener es presentaran els llibres La Repressió franquista al País Valencià: Borriana i Manises a càrrec de Teresa Armengot i Juan Luis Porcar, i altres dos títols de la col·lecció «Memòria» de la Comissió de la Veritat: La Repressió franquista al País Valencià: recull bibliogràfic, de Ricard Camil Torres i Una presó amb vistes al mar: el drama del port d’Alacant, març de 1939, de J. M. Santacreu.

1 comentari:

Rafa Rodrigo ha dit...

El pasado Viernes día de la inauguración de la exposición que tenéis actualmente en marcha sobre “Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló” la pasaba yo por ahí, porque quería hacer unas fotos del edificio de la Mercé de su fachada e interior, ya que yo sabia de la existencia de este edificio como antigua cárcel ya que allá por el año 1939 un familiar estuvo encarcelado allí. Y que curios que sin saberlo casi, casi por casualidad, me presento justo en el momento que se inaugura la exposición. (Yo no creo en las casualidades) La verdad que fue una tarde llena de sorpresas inesperadas, fotografías, visita a la Mercé encontrarme con gente que vivió muy de cerca todo lo que paso en aquellos años, atender a explicaciones que me sobrecogían, poder hablar con gente que me pareció muy rica en experiencia, en sus estudios, la verdad que fue todo muy grato. Me alegre mucho de haber tomado la decisión de ir ese día sin excusas, ya que hacia más de tres meses que quería ir a Burriana, pero no, tenia que ser justo el día de la exposición.
Así que el próximo jueves si no pasa nada, allí me tendréis para asistir a la presentación del libro que hace ya días termine de leer, pero no me lo quiero perder, quiero … necesito estar allí.
Gracias a las dos personas que me atendieron muy amablemente y que no recuerdo sus nombres, como a Teresa y al compañero que allí estaba presentando la exposición fue realmente una experiencia muy enriquecedora. Nos vemos el próximo jueves