FOTOS XARRADA MEMÒRIA HISTÒRICA i PRESENTACIÓ LLIBRES

Els llibres que es van presentar:
La Repressió franquista al País Valencià: Borriana i Manises a càrrec de Teresa Armengot i Juan Luis Porcar, i altres dos títols de la col·lecció «Memòria» de la Comissió de la Veritat: La Repressió franquista al País Valencià: recull bibliogràfic, de Ricard Camil Torres i Una presó amb vistes al mar: el drama del port d’Alacant, març de 1939, de J. M. Santacreu.
Estan disponibles a les llibreries.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

La presentació del llibre va ser molt interessant, el llibre ho és per descomptat jo m'he llegit ja La Repressió franquista al País Valencià: Burriana i Manises i vos l'aconselle a tots, a mi personalment em va saber a poc i des d'ací invitaria els autors d'estos llibres a què publicaren algun llibre sobre la realitat personal d'algunes de les persones, no és una qüestió de morbo, per a gens, és tan sols per a donar a conéixer la realitat tal com va ser, pels seus escrits, per les vostres xarrades amb els descendents. Això crec que es deuria publicar para d'una vegada per sempre traure de la terra les arrels d'esta tragèdia, que mai es torne a produir.

Anònim ha dit...

Per cert l'exposició molt bona, deuríeu passar-la per les diferents cases de cultura d'altres poblacions, segur que agradaria Vos ho heu plantejat?