Xl mail: Recomanació Musical Keny Arkana

Keny Arkana, mas que rapear, enrabia, revindica, arenga, vitupera, desafía, encarna, salta directamente al cuello de la injusticia..
Se define así: “yo no soy Rappera, soy una contestataria que hace Rap.”

Nació en Marseille en 1983, ha vivido su infancia saltando de un sitio a otro, fugas políticas de su familia ..etc, creciendo encuentra en la calle un medio de afirmar su sed de la libertad.

Su conciencia política se precisa y el Rap entra en su vida como un complemento evidente “me puse a escribir Rap a los 12 años, Por necesidad, Escribía cosas íntimas que me servían de exutorio y que guardaba para mi, y textos provocativos para joder la mierda y sembrar la rebelión.” El dolor de una adolescencia mecida por el menosprecio y la violencia han dejado marcas indelebles, esta rabia ha sido su compañero de viaje indefectible y que se notará claradamente en su flow..

Keny Arkana, no se limita a sus barrios marselleses, es una internacionalista convencida, su mensaje lo lanza a todos las esquinas del mundo, sobre todo al llamado “tercero,” eso le hizo llegar a los Chiapas en las guerrillas del Subcomandante Insurgente Marcos, ” .. me intereso por la política aunque no me reconozco en ningún partido, y extrañamente en el zapatisme me encontré. El lado alternativo y humanista del movimiento zapatista - todo lo que es la defensa de la naturaleza, el ser humano y su dignidad y su libertad - es universal.”
Realiza por otra parte, en el 2006, con su hermana un cuaderno de viaje “Un Autre Monde est Possible” que da ampliamente la palabra a una visión altermondialiste.

El Rap se presenta cada vez más en su vida, eso le lleva a dar sus primeros pasos en la escena. Aparece más tarde en varios mix-tapes antes de lanzarse en solitario en el 2003, saca su primer álbum que ha sido un lanzamiento confidencial: “L’Esquisse” que la colocará de entrada como uno de los valores ascendentes del Rap. Se descubre entonces un artista con un gigantesco interés social y un compromiso claramente altermondialiste y revolucionario.

En el 2004, empieza a participar en la fundación del colectivo La Rage Du Peuple (la rabia del pueblo) un colectivo que milita a favor de “una cólera positiva, federalista, portadora de esperanza y de cambio” en las ciudades en general y en las zonas marginadas en particular.
Este año Keny Arkana ha cancelado todos sus conciertos, para dedicarse a organizar en todo el territorio francés foros populares para el colectivo “Appel aux sans voix

En Octubre del 2006 Lanza su primer álbum oficial “Entre Ciment et Belle Etoile” incluido el primer extracto, La Rage, este trabajo, posiciona al artista militante como la encarnación del renacimiento del Rap francés.
En el pasado abril, algunos militantes del Frente Nacional , y varios medios de comunicación fascistas, desvían el mensaje del Clip “La Rage” para usarlo a favor de sus intereses politicos.. la replica no se hace esperar, Keny Arkana graba en un tiempo record “Le Front de la Haine” (el frente del odio) donde reafirma su opinion sobre estos fascistas hijos de puta.
Keny Arkana está grabando actualmente su segundo álbum en Marsella. Álbum que debería salir en septiembre y que se llamará “Désobéissance civile,”.

http://www.keny-arkana.com

Podeu vore el video de LA RAGE a EscletxaTV

Divendres 27 assemblea l'escletxa 19H AL JAMAICA

Després d'unes setmanes enfeinats en l'organització amb els companys i companyes de la FAB de les primeres Falles Alternatives a Borriana reprenem la feina al Col.lectiu Escletxa. Ara és un bon moment per sumar-se tots i totes les que no coneguen el col.lectiu. Aquest divendres tenim una assemblea a les 19 hores al Jamaica, que com sempre esta oberta a tothom. Tenim molts temes pendents però també necessitem qualsevol idea que ens aporteu. Si no us abelleix participar en l'assemblea (o no teniu temps) hem penjat una enquesta al bloc per conèixer les vostres opinions. Esperem veure-vos aviat.

"ALARM" per la stravagante 28 Març al Teatre Paya 23h

“Alarm” pretén portar l'empremta de l'humor a un dels temes més dramàtics i intolerables de la vida humana: la guerra. Molt més enllà de les èpoques, dels llocs, de les nacionalitats, de les causes, totes tenen en comú un tema impactant: les vivències de les poblacions civils que es veuen immerses en batalles sense sentit. Dos personatges, un compositor i un pastor de vaques, aparentment sense llaços en comú, compartixen vida i mort en el camp de batalla. En estes circumstàncies extremes, intentaran junts sobreviure a les bombes i la destrucció per mitjà de la seua poesia i de les seues il·lusions. Espectacle destinat al públic jove i adult.

*No sabem si es paga no ho fica enlloc

Gràcies a tots i totes per unes falles inoblidables

Aci teniu un recull de fotos de les Falles Alternatives aviat podeu trobar-les totes.
Si ens podeu fer arribar alguna de Gargamboig ho agrairem molt (ho sentim).
Gràcies

CONCERTS
TASTE OF TRAGEDY
PUK 2
PANEGIRICO AL LEGADO
CURRANT A LA BARRATICKETS
LLEGINT EL MANIFEST
MALVADO MONO
KOMOLOYES
IGNORANCIA CRASA
GRAFFITI EN DIRECTE DE JOHE NACHO I DEAN
RECOLZANT ELS GOTS RECICLABLES
DONANT LA XAPA
DIE BORTS
CHESSE&ONNIONS
CUERVO
BRASSY
ALMORRANES GARRAPINYADES
2MDO
LA PENYA A SACOVISUALS DEL COL.LECTIU ENVIDIA-TERROR GRÀFIC

CONCERT CANT D'ESTIL
Pep Martí i companyia
Acompanyat Per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana

TALLER DE FALLA
TALLER DE CANYA

assaig batukada dimecres 26 19h al casal jove

Concentració de Dones de Negre el 26 de març

Les Dones de Negre de Castelló vos convidem a participar en la concentració per acabar amb la violència de gènere:el dimecres 26 de març
a les 8 del vespre en la plaça de la Pau.
Davant la barbàrie de violència que afecta a les dones com a víctimes del que hem nomenat: "Terrorisme de gènere", la població no podem deixar-ho amagat

Es per això que vos diem:

El goteig de dones assassinades no s'aturarà mai, si no veniu!
És entre tots i totes que acabarem amb la violència!

ACUDEIX A LA PLAÇA DE LA PAU, demostra la teva sensibilitat:
¡QUE NO T'HO CONTE NINGÚ!

Després de la concentració informarem als/les assistents i als mitjans de comunicació de les últimes notícies sobre la violència de gènere a Castelló

RTVV ¿PLURAL?


El col.lectiu Escletxa Ja s'ha sumat a a aquesta iniciativa.
RTVpublicaplural ja té el suport de més de 5.000 signatures i més de 50.000 entrades a la nostra pàgina web en la primera setmana.
Busca tres persones com tu i convida-les al club de http://www.rtvpublicaplural.org amb la seua nova imatge.
Amb CanalCamps acabarem i tots ho celebrarem!
En l'anterior vídeo tens un clar exemple de la manipulació que denunciem:
Data: 03-mar-2008 Duració: 2 min 2 s Descripció: Proves de la manipulació en Canal 9. Els presentadors miren a càmera i defenen el programa del Partit Popular. Els directius de la televisió pública valenciana i el president Camps són responsables d'aquesta manipulació que paguem entre tots.

aviat fotos dels concerts!!!!!

NO COMMENT

COMUNICAT DE LA FAB

GRÀCIES A TOTES I TOTS

Des de Festes Alternatives de Borriana volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible que aquest any s'organitzen les primeres Festes de Falles Alternatives, així com a tota la gent que es va acostar a les nostres activitats i va participar d'una forma o altra.

Volem donar les gràcies als comerços i empreses locals que ens han proporcionat aquesta espenta econòmica que necessitava l'associació per a poder emprendre aquest projecte, per confiar cegament en el nostre treball i per contagiar-se de la nostra il·lusió.

Volem donar les gràcies als grups, ja que han fet un gran sacrifici per poder estar amb nosaltres i que s'han hagut d'adaptar a unes condicions que no són les mes adequades per a tocar, com era el fred o tocar a altes hores de la nit. Lamentem de tot cor si algun grup s'ha sentit ofès o se li ha faltat al respecte, per a res donem suport a aquest tipus d'accions. També lamentem de tot cor que la segona nit un grup no pogués realitzar la seva actuació, ho sentim molt per ells i per tota gent que va aguantar fins altes hores de la nit per al final no poder veure'ls tocar... dir que ja estem treballant per a esmenar el nostre error i que la gent que es va quedar amb ganes de veure'ls puga gaudir de la seva actuació.

També volem donar les gràcies a l'equip de persones que formen la empresa Buraudio per la seva paciència, comprensió, i el bon treball realitzat, així com la confiança que van dipositar en nosaltres i en el nostre projecte... sense ells no hagués estat possible tot açò.

A totes les persones que van fer possible el taller de canya (Vicente Montoya Sànchis), el concert de cant d'èstil valencià (Pep Martí i la resta de músics) i el taller de falla (Òscar Tornador i la seva dona)... ens ho passarem genial i tant la gent major com els més "nanos" van gaudir de valent. A Marisol Sanchez i a la família Tornador per la "faenà" que es van pegar a la cuina... hi ha que vore lo bones que estaven les truites, els pepitos i els bunyolets... sens dubte vau fer les delícies dels assistents.

Als mitjans de comunicació que ens han donat "bola" (Radio Sis, Las Provincias, Burriana Semanal, La Plana al Día, l'ADN, el Mundo...), així com a la Caixa Rural Sant Josep de Burriana per deixar-nos les seves instal.lacions per a realitzar el concert de cant d'èstil. Al Magnífic Ajuntament de Borriana per posar-nos l'escenari i l'equip de so del primer dia.

A Rafa del Jamaica per prestar-nos la seva "casa" i acollir-nos tan bé, sense la seva disponibilitat i amabilitat tampoc ho hagués estat possible.

I volem fer especial esment al col·lectiu Escletxa, ells són els que realment amb el seu suport i caritat humana han fet que aquesta associació i aquest projecte hagi pogut tirar endavant i donar els seus fruits... amb gent així dóna gust treballar. Podeu contar amb nosaltres per al que faja falta i més. També volem agrair el suport que ens han ofert altres col·lectius com són la Fab de Borriol, Color de Calle, l'Agrupament Escolta de Borriana o El Casal Popular de Castelló... entre tots el camí per recórrer serà menys llarg.

I finalment ens agradaria donar les gràcies a l'organització, que a pesar de la seva inexperiència, errors comesos, els problemes que ens han sorgit i la falta de suport que a voltes ens hem trobat, no ha baixat mai els braços i ha seguit lluitant per portar açò endavant. Gràcies a totes i a tots per fer d'aquestes Falles unes Falles diferents!!

Vota a Komoloyes per al Meruts Festival

El grup borrianenc Komoloyes esta molt ben classificat per tocar al MERUTS FESTIVAL d'Ontinyent. Col.labora amb ells i aporta el teu vot.

Concert Cant d'estil

Col.laborem amb la festa

FAB (Festes Alternatives de Borriana)

Finançament de la FAB

Totes les activitats organitzades des de la FAB per a aquestes festes de falles es financien fonamentalment del benefici obtés a partir de la barra exterior.

Inicialment tots els membres de la FAB hem aportat diners propis per afrontar les despeses inicials (que són moltes!!):

-grup electrògen i gasoil

-lloguer de bateria per al concert

-equip de só (segon día de concert)

-material tallers

-cartelleria i pancartes

-barres, begudes i gel

L'ajuntament únicament financia una part de l'equip de só del primer día (perquè no es fa càrrec del pagament del grup electrògen) i aporta l'escenari.

L'únic interés de la FAB és construir una festa alternativa on tot el poble puga participar i disfrutar, traure la festa al carrer i fer entre tots i totes

unes festes obertes, participatives, gratuïtes i populars.

Per unes festes autogestionades i autofinançades!!

CONSUMEIX A LA BARRA EXTERIOR!!

PARTICIPA!!

En Falles No Falles

FALLES ALTERNATIVES 08


DIA 15-17h TALLER DE CANYA A LA MERCÈ I JOCS AL CARRER

DIA 15-22,30h CONCERT ·RONDA POETA CALZADA FRONT AL JAMAICA

PANEGÍRICO AL LEGADO
GARGAMBOIG
PUK2
DIEBORTS
ALMORRANES GARRAPINYAES
CHEESE AND ONIONS

DIA 17-19h CASINO DE LA CAIXA RURAL
CONCERT CANT D’ESTIL A CARREC DE PEP MARTÍ

DIA18-17h TALLER DE FALLA A LA MERCÈ I JOCS AL CARRER

DIA 18 22,30h CONCERT ·RONDA POETA CALZADA FRONT AL JAMAICA

EL ASIENTO DE ATRÁS
KOMOLOYES
IGNORANCIA CRASA
MC BRASSY
THE TASTE OF TRAGEDY
2MDO
EL MALVADO MONO
CUERVO

ORGANITZA: FESTES ALTENATIVES DE BORRIANA

COL.LABOREN:
COL.LECTIU ESCLETXA
ÁRIDOS Y TRANSPORTES EIXERES MONTORO
AUTOBUR
COLOR DE CALLE
CARNICERÍA FELIPE GAMIS
ALEJANDRO CARDET PINTURA I DECORACIÓ
CAFERTERÍA RESTAURANTE LES TORRES
LABORATORI SANT FELIU CARDET
GELADERÍA L'ARTIC
JAMAICA MUSIC BAR
RADIO 6
NEUS ESTUDI DE BALL
LOLES CAPELLA
AJUNTAMENT DE BORRIANA

El Casal Jove de Alqueries celebra el Día Internacional de la Mujer Trabajadora


El Casal Jove de les Alqueries organiza para este próximo fin de semana un completo programa de actividades y actos en sus instalaciones municipales de La Palmera en conmemoración del Día Internacional de la Mujer Trabajadora, que no se realizó la pasada semana por motivo de las elecciones generales.

Sábado 15 de marzo:
11.00 Especial Sabadacasal: “Nuestras madres trabajadoras”

17.00 Inauguración de la exposición “La reivindicació de les dones en cartells”. Ponencia de Pascual Cabedo, profesor del IES de Gandía, comisario de la exposición. Organiza: Associació Cultural Pla Redó

La Associació Cultural Pla Redó, en colaboración con el Casal Jove, organiza esta exposición para conmemorar el 8 de marzo (Día Internacional de la Mujer trabajadora). En ella, se exhibe una selección de carteles feministas que, con ejemplares fechados entre 1910 y 1997, nos testimonia no sólo la universal celebración del día, sino también el amplio abanico de reivindicaciones que las mujeres del siglo XX han puesto en marcha buscando su definitiva incorporación a la Historia: desde la lucha por el derecho al voto de las sufragistas de principios de siglo hasta las problemáticas tan actuales y omnipresentes como la discriminación laboral o la violencia de género, pasando por el importantísimo papel representado por el sexo femenino en la resistencia colectiva contra la opresión totalitaria (sea en la Cataluña antifascista del 36 o a la Sudáfrica del apartheid).

17.30. Homenaje a Josefa Periz.

La vecina de les Alqueries, Josefa Periz, dedicó gran parte de su vida al cuidado de los niños y niñas que acudían a la antigua escuela de La Palmera. Públicamente se le agradecerá su labor realizada por todos aquellos pequeños de la localidad.
Organiza: Associació Cultural Pla Redó.

18.00 Presentación de “Aula Mentor”
18.30 Mesa Redonda: “Mujeres de les Alqueries: experiencias”

Con esta mesa redonda, el Casal Jove quiere dar voz a las mujeres de les Alqueries, analizando desde una perspectiva de género la realidad laboral actual. Para ello, hemos invitado a cuatro mujeres con trabajos diferentes, para que nos den su punto de vista desde su propia experiencia. No pretendemos con ello representar a todas las mujeres, tarea imposible, ni dejar de lado a nadie; al contrario: queremos que esta actividad sirva para abrir un diálogo donde todas podamos expresarnos y abra la posibilidad a nuevos encuentros y actividades.
Participantes: mayores de 12 años: jóvenes y adultos.
Ponentes:
-Lidón Valer, directora de bandas de música
-Nadine López, bioquímica
-Neus Vicent, maestra del Pintor Sorolla
-Vanessa Ortells, periodista
19.30 Merienda.
Domingo 16 de marzo:
11.00 Apertura exposición (de 11 a 14 horas y de 17 a 21 horas)

12:00 Taller “Atrévete a quererme”, para chicas mayores de 12 años.
Taller “Atrévete a quererme”
En este taller veremos conceptos básicos de género, modelos de amor limitadores, pautas para la detección de conductas abusivas y comunicación asertiva.


17.00 Pase de película “Pequeña Miss Sunshine”, dirigida por Jonathan Dayton y Valerie Faris.

Película: Pequeña Miss Sunshine
AÑO 2006
DURACIÓN 101 min.
PAÍS
DIRECTOR Jonathan Dayton, Valerie Faris
GUIÓN Michael Arndt
MÚSICA Mychael Danna, Devotchka
FOTOGRAFÍA Tim Suhrstedt
REPARTO Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear, Alan Arkin, Beth Grant, Paul Dano, Abigail Breslin, Bryan Cranston
PRODUCTORA Fox Searchlight Pictures / Big Beach
WEB OFICIAL http://www2.foxsearchlight.com/littlemisssunshine/

2006: 2 Oscar: Mejor guión original, mejor actor de reparto (Alan Arkin). 2006: San Sebastián: Premio del Público / Comedia. Drama / SINOPSIS: Los Hoover son una familia conflictiva: el abuelo esnifa cocaína y suelta palabrotas, el padre da cursos sobre el éxito con estrepitoso fracaso, la madre no da abasto, el tío se recupera de un suicidio frustrado al ser abandonado por su novio, el hijo adolescente lee a Nietzsche y se niega a hablar, y la hija pequeña, Olive, gafotas y ligeramente gordinflona, quiere ser una belleza. Cuando un golpe de suerte lleva a Olive a ser invitada a participar en el muy competitivo concurso de 'Pequeña Miss Sunshine' en California, toda la familia Hoover se reúne para ir con ella. Se apilan en su oxidada furgoneta Volkswagen y se dirigen hacia el Oeste en un trágicómico periplo de tres días lleno de locas sorpresas que les lleva al gran debut de Olive, el cual cambiará a esta familia de inadaptados de una forma que nunca hubieran imaginado. (FILMAFFINITY)

18.30 Taller “Publicidad y género” para jóvenes (chicos y chicas) mayores de 12 años.
Taller: Publicidad y género.
Analizaremos anuncios de publicidad desde la perspectiva de género, detectando los roles y estereotipos más comunes y conociendo algunos conceptos como socialización diferenciada, patriarcado, etc.