COMUNICAT DE LA FAB

GRÀCIES A TOTES I TOTS

Des de Festes Alternatives de Borriana volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible que aquest any s'organitzen les primeres Festes de Falles Alternatives, així com a tota la gent que es va acostar a les nostres activitats i va participar d'una forma o altra.

Volem donar les gràcies als comerços i empreses locals que ens han proporcionat aquesta espenta econòmica que necessitava l'associació per a poder emprendre aquest projecte, per confiar cegament en el nostre treball i per contagiar-se de la nostra il·lusió.

Volem donar les gràcies als grups, ja que han fet un gran sacrifici per poder estar amb nosaltres i que s'han hagut d'adaptar a unes condicions que no són les mes adequades per a tocar, com era el fred o tocar a altes hores de la nit. Lamentem de tot cor si algun grup s'ha sentit ofès o se li ha faltat al respecte, per a res donem suport a aquest tipus d'accions. També lamentem de tot cor que la segona nit un grup no pogués realitzar la seva actuació, ho sentim molt per ells i per tota gent que va aguantar fins altes hores de la nit per al final no poder veure'ls tocar... dir que ja estem treballant per a esmenar el nostre error i que la gent que es va quedar amb ganes de veure'ls puga gaudir de la seva actuació.

També volem donar les gràcies a l'equip de persones que formen la empresa Buraudio per la seva paciència, comprensió, i el bon treball realitzat, així com la confiança que van dipositar en nosaltres i en el nostre projecte... sense ells no hagués estat possible tot açò.

A totes les persones que van fer possible el taller de canya (Vicente Montoya Sànchis), el concert de cant d'èstil valencià (Pep Martí i la resta de músics) i el taller de falla (Òscar Tornador i la seva dona)... ens ho passarem genial i tant la gent major com els més "nanos" van gaudir de valent. A Marisol Sanchez i a la família Tornador per la "faenà" que es van pegar a la cuina... hi ha que vore lo bones que estaven les truites, els pepitos i els bunyolets... sens dubte vau fer les delícies dels assistents.

Als mitjans de comunicació que ens han donat "bola" (Radio Sis, Las Provincias, Burriana Semanal, La Plana al Día, l'ADN, el Mundo...), així com a la Caixa Rural Sant Josep de Burriana per deixar-nos les seves instal.lacions per a realitzar el concert de cant d'èstil. Al Magnífic Ajuntament de Borriana per posar-nos l'escenari i l'equip de so del primer dia.

A Rafa del Jamaica per prestar-nos la seva "casa" i acollir-nos tan bé, sense la seva disponibilitat i amabilitat tampoc ho hagués estat possible.

I volem fer especial esment al col·lectiu Escletxa, ells són els que realment amb el seu suport i caritat humana han fet que aquesta associació i aquest projecte hagi pogut tirar endavant i donar els seus fruits... amb gent així dóna gust treballar. Podeu contar amb nosaltres per al que faja falta i més. També volem agrair el suport que ens han ofert altres col·lectius com són la Fab de Borriol, Color de Calle, l'Agrupament Escolta de Borriana o El Casal Popular de Castelló... entre tots el camí per recórrer serà menys llarg.

I finalment ens agradaria donar les gràcies a l'organització, que a pesar de la seva inexperiència, errors comesos, els problemes que ens han sorgit i la falta de suport que a voltes ens hem trobat, no ha baixat mai els braços i ha seguit lluitant per portar açò endavant. Gràcies a totes i a tots per fer d'aquestes Falles unes Falles diferents!!