Wallride Skate and Bmx Shop

Wallride Skate and Bmx shop és més que una tenda...per la seua situació al carrer Colón just darrere del mercat i molt a prop de la plaça de La Merce, l'spot preferit pels Skaters locals per practicar el seu esport i reunir-se.

És més que una tenda perquè és un negoci familiar portat endavant amb il.lusió per Jose Carlos, Quique i Yasmina, a més, és un espai de reunió de molts esportistes i músics locals (cal destacar que per la inauguració van fer un concert unplugged de PUK2) .

Un lloc on et poden aconsellar en tot el material tècnic que necessites per grindar als bancs o partir-ho a les rampes..., on a més fan una tasca desinteressada de formació amb els riders més joves.

Ara mateix estan rebent roba d'hivern molt guapa i complements de marques com ara fallen, rvca, emerica, fox i drx.

Les tables i accessoris zero, mystery i fondation skateboards. I per al que li agrade el bmx hi ha complements mankind, demolition, tsg, i en bikes, whe the people i fitbikeco...

Volem destacar que la gent que porta la tenda desde la primera activitat ha estat al costat de l'Escletxa per portar endavant activitats relacionades amb la seua passió, la practica d'estos esports, especialment en les passades festes alternatives on la van partir amb la zona d'skate i bmx que va ser l'hòstia.

Des d'aci vos animem a conèixer-los... i recolzar-los en aquest projecte

Vos deixem unes fotos de la tenda i el seu myspace: http://www.myspace.com/yasm79