Festa de suport als treballadors/es del CEA

La Fundació Salut i Comunitat, entitat privada, porta gestionant més de 10 anys el Centre d'Encontre i Acollida (CEA). Aquest centre es dedica a atendre a persones en situació d'exclusió social i amb problemes d'addicció a substàncies tòxiques. S'ofereixen diversos serveis a tota persona amb problemes de drogoaddicció, com atenció sanitària, atenció psicològica, atenció social, serveis de bugaderia, sopars, sala de descans on 10 persones poden pernoctar, intercanvi de xeringues, administració de condons, etc.

A partir de l'any 2007 i amb la publicació del I Conveni Col·lectiu per a Entitats Socials del País Valencià, els treballadors i les treballadores ens organitzem per a demanar l'aplicació del conveni. Sols demanem que s'aplique la llei, el que marca el conveni. Res més. A partir d'aquest moment comencen unes negociacions que no arriben a bon port. Tot i la promeses i les bones paraules, durant l'any 2008 la direcció del CEA de forma totalment repressiva: retall de personal, retall d'horaris d'atenció i de jornades laborals, jornades interminables sense respectar els temps legals de descans, i retalls de serveis que repercuteixen en els usuaris del centre. Durant aquest temps molts companys i companyes s'han quedat pel camí a causa de les mesures de la direcció, alhora molts usuaris han passat massa nits sense un lloc on dormir. Ja estem farts i fartes. Tot té un límit, la paciència té un límit.

Dins de les últimes decisions de l'assemblea, i amb motiu de les darreres irregularitats, els treballadors i treballadores hem acordat contractar un advocat per denunciar tant de despostisme insensat. Per tal de traure els diners necessaris per pagar les despeses judicials et convidem a una festa al Casal Popular amb Mojitos i molta ràbia amb la patronal. Entre tots i totes podem aconseguir allò més just, que es consideren les demandes dels treballadors i les treballadores, i si la justícia no ens fa cas, que parlen els carrers!!!!.

DISSABTE 20 DE SEPTEMBRE A LES 20:00h.
CASAL POPULAR (Carrer Amunt 167, baix)

L'assemblea de treballadors i treballadores del CEA.