VALORACIÓ FESTES ALTERNATIVES

El Col·lectiu Escletxa, la Comissió de Festes Alternatives de Borriana i la Penya Gastronòmica ens mostrem molt satisfets pel desenvolupament de les activitats que hem organitzat en les recents festes. L’èxit de públic i la col·laboració dels diferents col·lectius han fet possible que a Borriana s’haja pogut disfrutar de concerts gratuïts, skate, bmx, monòlegs i moltes i diverses mostres de cultura, oci i art.

L’alta participació ens anima a continuar treballant en la mateixa línia perquè s’ha demostrat que la ciutat necessita també altres activitats. L’organització reafirmen que els actes no han pretés anar en contra de ningú sinó oferir a la ciutadania la possibilitat de gaudir d’una alternativa. En tot cas, opinem que pot ser un motiu de reflexió per als gestors municipals la importància de donar cabuda a altres tipus de propostes.

Les Festes Alternatives de Borriana són i seran unes festes obertes a tota la població sense exclusions.

Els col·lectius volem destacar la gran participació de veïns de totes les edats i condicions i l’oportunitat de donar a conéixer el seu projecte a tota la població. Destaquem també el desenvolupament de totes les activitats sense cap incident i en un ambient distés i de respecte.

La Penya Gastronòmica, en concret, vol informar sobre el bon funcionament dels sopars organitzats durant tota la setmana i d’una manera oberta, amb l’assistència de més d’un centenar de comensals.

L’organització vol agrair al regidor de Via Pública, Pedro Sancerni, el seu suport per la cessió del Pavelló de la Música, mostrant la seua sensibilitat i amplitud de mires. En especial volem agrair a tots els grups musicals i artistes que hi han col·laborat d’una manera desinteressada, especialment a tots els locals per mantindre no sense dificultats una escena musical a Borriana: Puk2, Chesse&Onions, Taste of Tragedy, Malvado Mono, La Rebelión de los Cangrejos, Los Alaridos Salvajes, El Chamuyo, Bacanal, 180, Josep Lluis Notarí, Sergio Molés, Acadèmia de Ball la Milonga, Dj ???, Dj David, Colla de Dolçainers i Tabaleters; a Pep Martí i Tica pel Cant d’Estil; a Diego Alonso, a Víctor Sorlí per la seua professionalitat i paciència en la posada a punt del so; a tots els grups que han col·laborat i col·laboraran en aquest projecte. I també a tots els veïns per suportar-nos, entendre i participar en les nostres activitats.

A la tenda Skate i Bmx Wallride per organitzar les activitats esportives, als skaters de la Mercé, a totes les entitats i persones que han col·laborat per portar endavant aquestes festes, que n’han sigut moltes.

A totes les penyes de Borriana que organitzen activitats obertes al públic sense més motivació que fer créixer les festes. Als bars que han col·laborat en la ruta dels bars.

L’organització vol donar també les gràcies als mitjans de comunicació que han fet difusió de la programació i de les activitats.

A totes les persones que formen part dels col·lectius, que cada dia en són més, per lluitar dia rere dia amb il·lusió en un projecte que ens fa créixer com a persones i com a ciutadans.

A tota la gent que per la seua intel·ligència, compromís o sensibilitat, ha sigut capaç d’adonar-se que aquest projecte de Festes Alternatives no es fa en contra de ningú i que és per a tota la ciutadania.

Moltes gràcies a tots i totes i fins a la pròxima, que serà molt prompte.








2 comentaris:

Anònim ha dit...

Torneu-me el foco, escletxos!

Pelut.

Anònim ha dit...

Si gente, estuvo muy bien, yo creo que todos los que anduvimos por allí nos lo pasamos genial cada rato que estuvimos... todos trabajasteis duro y se dejó notar, el año que viene más!!

a cuidarse y siempre adelante!!

lolopunk

P.D.: Contad con mi sudor cada vez que os haga falta ;)