"Los Rumbers" Benvinguts al "Brei Bi"

Los Rumbers són Pete LaMotta i Dr. Guassa; una parella de DJ, productors, afincats a Sevilla que han trobat el punt exacte de fusió entre flamenc, rumba i hip hop.

El flamenc és un gran base d'inspiració per a la música que es realitza al nostre voltant. Començà el duet format pel Camarón i Paco de Lucía amb "La Leyenda del Tiempo" que va causar estupor al mon del puristes d'aquest estil musical, però va obrir el flamenc a un nou públic i la possibilitat d'introduir nous instruments i esquemes.

Despres els germans Amador amb Pata Negra van obrir el pot de l'essències amb la seua peculiar barreja de blues, rock'n'roll, flamenc....i bon humor d'aquest carro també tira gent com ara Kiko Veneno entre d'altres.

Per un altra banda l'importància de la gent que ha portat endavant la Rumba Catalana el mític Peret "El Rei de la rumba" (inclús per als republicans), Els Amaya i molts més....

Tots aquest fenòmens han esdevenit una gran escena musical basada en totes aquestes influencies a més de cumbia, merengue i molts més estil...Projectes com els insuperables Ojos de Brujo que son l'icona de la música que es realitza a l'estat espanyol arreu del mon (Alemanya, Holanda, Anglaterra i el Japó flipen amb les seues gires). Una pira de grups com Macaco, Dusminguet, Canteca de Macao, Los Delinqüentes... fan bandera de la barreja musical.

Ara amb els Rumbers anem un pas més enllà, el món del Djs s'impregna de tota aquesta influencia amb la seu turmix: Breakbeat, Hip-Hop, Scratch, Los Chichos, Camarón, Drum'n'Bass, Rumba, Martinetes ... tot ben picadet i enllestit per ballar a la pista amb el duende com a nord.

Si voleu descobrir als rumbers podeu descarregar el seu treball al seu web...
http://www.losrumbers.es/flamencobreaks.htm
http://www.losrumbers.es/