Reunió Tema Skaters

Representants dels col·lectius Escletxa i Festes Alternatives de Borriana es reuniren amb la Regidora de Policia Esther Pallardó i el Subcap de Policia Local per a mediar en el conflicte que afecta al col·lectiu de Skaters de La Mercé.

Els Skaters reclamen l’ús de la replaceta per a patinar i gaudir d’aquest espai per a la convivència, trobada entre gent jove i la pràctica d’esport.

La regidora i el subcap de Policia coincidiren en la necessitat d’espais d’oci per als joves i en donar suport a iniciatives, que com la dels skaters de La Mercé, fomenten la convivència cívica al carrer. Així mateix, també reconegueren l’ambigüitat de la normativa, i es comprometeren a trobar una solució a mig termini.

També avançaren la futura regulació amb una ordenança municipal per a la convivència ciutadana, i la negociació i consens d’aquesta amb tots els agents socials que incloguen als col·lectius juvenils de Borriana.

En la mateixa línia el Regidor de via publica Pedro Sancerni ha contactat amb membres dels col.lectius per organitzar pròximament una trobada amb tots els interessats per dotar-los d'unes instal.lacions per practicar aquests esports.
-----------------------
Retalls de premsa al voltant del tema:

1 comentari:

Minaor ha dit...

menuda nonoticia... via pública "instalará" claaaar.. algun dia.... abans de la propera glaciació potser? em sona aquesta noticia.. potser que ja hajen publicat alguna molt semblant fa més de 10 anys?

:D