El rider local Mario Pérez s'adjudica el descens BTT a Tartareu

El rider local Mario Peréz es va adjudicar aquest passat diumenge la 2a prova de l’Open d’Espanya Maxxis 2008 de descens en BTT, que es va disputar, en bona part sota la pluja, a la localitat de Tartareu (Lleida).
Mario a la Festa Againstreet fent un salt

Mario que competia en la categoria cadet, va haver d’abandonar en la primera màniga per una punxada, en va fer prou amb una segona brillant, en què va fer un temps de 3:42.020, per endur-se la victòria, per davant d’Andrés Fernández (CC Utiel), que es va quedar a menys d’una dècima (3:42.090) del primer lloc. Cristian Curbelo (Freeride) va ser 3r, a 5 dècimes (3:42.491).

Prop de 200 corredors van prendre part en aquesta segona cita de l’Open d’Espanya Maxxis, que celebrarà la seva tercera prova del calendari el proper 15 de juny a Vigo, en la Maxxis Cup Internacional. Arnau Sugrañés (elit), Guillermo Gil (sènior), Xabier Tellechea (màsters-30), Enric Galera (màsters-40), Antonio Ferreiro (júniors) i Mario Pérez (cadets) són els actuals líders de l’Open després de les dues primeres proves, en les respectives categories.

El rider borrianenc fent freestyle als concerts de maig