Gràcies a totes i tots !!!!!!!!

Els col·lectius Escletxa i Festes Alternatives de Borriana han celebrat un primer cap de setmana de Maig cultural i festiu.

El divendres 2 de Maig es van projectar els documentals “Precarias a la deriva” i “Sumergidos” als locals de la Caixa Rural entorn a la temàtica de la precarietat laboral, amb posterior debat entre els assistents.

El dissabte 3 de Maig per la vesprada es va realitzar una lectura col·lectiva de poesia en el Casal Jove amb acompanyament musical a càrrec de Fernando Ardil de la Associació PAMUSICS i Ricardo Nadal del grup Panegirico al Legado.

Posteriorment la Penya Gastronòmica va preparar una fideuà popular per als assistents.

La festa va finalitzar amb l’actuació de tres grups locals (Komoloyes, Los alaridos salvajes y El malvado mono).

Com tots el actes organitzats per aquests col·lectius, les activitats d’aquest cap de setmana han sigut gratuïtes, obertes i basades en el treball col·lectiu i altruista de tots els participants.

Altra vegada els col·lectius Escletxa i FAB aposten per la participació i gestió de l’oci pels propis joves, i consideren que la participació en la festa i oci crea espais que generen compromís cívic i noves actituds de ciutadania responsable i implicada en la vida de Borriana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola xicos y xicas!!!
Somos los Alaridos Salvajes, muchas grácias por la fiesta del sábado! Las fotos están impresionantes, algunas se han subido al blog de [†] Rockera Mutante [†], pasaros por allí.

http://www.rockeramutante.com/