!AMPLIADA LA GUIA GRATUÏTA "A DOS RUEDAS" !

!AMPLIADA LA GUIA GRATUÏTA "A DOS RUEDAS" !

Ja està disponible l'ampliació de "A dos ruedas", una guia per a bicicleta de muntanya que recull diferents itineraris per a anar des de Sant Joan de Penyagolosa fins a l'ermita de la Magdalena de Castelló.

En aquesta ampliació he afegit unes quantes rutes noves, passant per zones que abans s'havien quedat un poc "marginades". A més a més, hi ha molta més informació que abans, de manera que es facilita la possibilitat de fer rutes circulars, modificar el trajectes proposats i fer itineraris més personalitzats.

Igual que la primera edició, el cos de la guia, que compta amb textos explicatius, mapes, fotografies, perfils de les etapes i un sense fi de dades, va acompanyat dels tracks i els waypoints corresponents per poder carregar-los en qualsevol GPS.

També d'igual forma que en la versió anterior, la guia es pot descarregar gratuïtament d'internet. Simplement heu d'anar a aquesta página de descàrrega:

http://www.safecreative.org/work/1010287712359

I també d'igual forma que en la versió anterior, la guia està publicada sota una llicència copyleft, la qual cosa permet duplicar-la i distribuir-la tant com vulgueu (podeu consultar la llicència a les últimes pàgines), així que ja sabeu; podeu gaudir de la guia, o fer-li-la arribar a qualsevol persona que conegueu aficionada al ciclisme de muntanya.

Salut i muntanya!!