Trobada Grup Promotor secció territorial Pais Valencià Coop57

Hola a totes i tots,

Com algunes de vosaltres sabreu, durant la primavera passada els companys i companyes de Coop 57 varen estar fent diversos actes d'informació i difusió del seu projecte de cooperativa de finances étiques i solidaries.
A partir d'aquests actes, va sorgir la iniciativa de valorar i impulsar la creació d'una secció territorial al País Valencià. El proper dissabte 2 d'octubre es farà la trobada a València (vore document adjunt), on es plantejaran els aspectes a tenir en compte i el funcionament d'aquesta entitat.

Ací teniu el correu de convocatoria a l'event. Estaria bé que anarem més gent de les comarques de Castelló. Al menys que puguerem valorar si existeix prou massa crítica a les nostres terres.

Agraïm que feu difusió de la convocatoria.

Salut.

P.D Si hi ha gent amb interès d'anar, podem quedar per a aprofitar transports i demés.


Bon dia a tothom,

després de les trobades del març¡ i del juny d'enguany entre diferents entitats del Pais Valencià i el Coop57, motivades per l'interès de les primeres en aquest projecte de l'economia social i solidària i en les que es va explicar el funcionament i les motivacions d'aquest projecte, ens llencem a proposar-vos una nova trobada.

Aquesta cita, a diferència de les anteriors, volem que sigui ja una sessió de treball en vistes a la constitució del grup promotor que ha de fer possible o, com a mínim valorable, la creació d'una nova secció territorial de Coop57 a terres valencianes.

Adjunt al correu hi trobareu la carta de convit a aquesta reunió, amb data de dissabte 2 d'octubre del 2010 a les 11h al Centre de Cultura Contemporània Octubre de la ciutat de València. Esperem que en feu tota la difusió possible entre aquelles entitats de les que participeu o amb les que teniu contacte i penseu que poden estar interessades en endegar aquest procés constituent.

Us proposem també de, una vegada finalitzada la reunió, quedar-nos a dinar tots plegats per seguir parlant i compartint experiències.

Esperem les vostres respostes.

Fins aviat,

una salutació fraternal

Hernan Córdoba-Mendiola
Consell Rector de Coop57