Petició d'ajuda de Castelló per Palestina

Des de Castelló per Palestina demanem la vostra col·laboració i participació.

Els pròxims dies 8, 9 i 10 del present mes l'EACC projectarà "Mal gest", pel·lícula dirigida per l'israelià Tzahi Grad.

Dintre de la campanya que s'està portant a terme per la població civil internacional, davant la falta de coherència i validesa mostrada pels Organismes Oficials per a imposar sancions a Israel pels seus actes criminals, Castelló per Palestina ha organitzat una acció de protesta davant la porta del EACC per a conscienciar a la persones que acudeixin a veure la pel·lícula que abstenir-se d'assistir a tal projecció és una manera molt vàlida d'expressar la seva voluntat que Israel sigui sancionat per tals actes criminals.
Tal vegada algunes o alguns penseu que aquesta activitat és sols cinema, i que gens té a veure amb la política. No obstant això, nosaltres pensem que, encara que de manera involuntària, programant aquest tipus d'activitats es contribuïx a normalitzar davant l'opinió pública un estat que realment, i com els seus propis actes ho demostren, és un estat criminal, ja que viola de múltiples formes la legalitat internacional.

Col·labora amb nosaltres; Si asseguis la necessitat de demanar sancions contra Israel, acompanya'ns en la porta de l'EACC.

Convocatòria:
C/ Prim (darrere de Plaza Borrull)
Dimarts 8, a les 19:30h
Dimecres 9, a les 21:30h
Dijous 10, a les 19:30h Gràcies.

--
CASTELLÓ PER PALESTINA

castelloperpalestina@gmail.com
http://www.castelloperpalestina.blogspot.com/