Acte de presentació de "Coop57 Serveis financers ètics i solidaris" a Castelló de la Plana

Us fem arribar aquest correu per convocar-vos a la presentació de la coopertiva "Coop57 Serveis financers ètics i solidaris" que realitzarem el proper dissabte 27 de març a les 19:00 hores a Castelló de la Plana.

A més de la presentació de la iniciativa, hi ha la proposta de crear una secció local al País Valencià que creiem que pot ser del vostre interès. En document adjunt us enviem més informació al respecte.

La presentació tindrà lloc a la seu de l'Associació de Veïns Sant José Obrero-Cremor, ubicada al Carrer Cronista Muntaner entre els números 4 i 6. Es troba al costat del Corte Inglés i del Parc Ribalta, enfront les pistes de bàsquet/fútbol, a 5 minuts de l'Estació de trens (Veure planol d'ubicació).

Esperem que aquesta informació siga del vostre interès, i que la feu arribar a aquelles persones o entitats que cregueu oportú.

Salut.

Més informació sobre Coop57: http://www.coop57.coop/
Per informació relativa a la presentació podeu
respondre a aquest correu o trucar al telèfon 653438476.

Coop57 és una cooperativa de serveis que destina els recursos propis a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

Des d'un temps ençà, diverses entitats i persones del País Valencià s'han acostat a Coop57 per interessar-se pel seu model de finances ètiques i solidàries. Algunes entitats ens han sol.licitat incorporar-se com a sòcies per poder accedir als nostres serveis financers i, com que no existeix cap secció local de Coop57 al País Valencià, de moment la seva petició s'ha assumit des de les seccions de Catalunya i l'Aragó.

Tanmateix, el nostre model de creixement posa l'accent en l'arrelament al territori i la proximitat amb la base social d'economia social i solidària que és receptora dels nostres serveis. Per això, basem el nostre creixement en l'expansió en xarxa mitjançant la creació de seccions locals gestionades per les entitats d'economia social i solidària i els estalviadors responsables del territori.