FESTES ALTERNATIVES D’ALMASSORA

Doncs aci teniu el blog dels companys d'Almassora que va a dur a terme les primeres festes alternatives al poble.

http://associacioculturalaja.blogspot.com/


Tambe tenen un grup al facebook, busqueu el nom de l'associacio i els trobareu.

ALMASSORA JOVE ALTERNATIVA (AJA)

Qui som?

Som un col·lectiu format per gent d'Almassora que, vist que compartim la motivació d'aportar vida, festa i cultura al poble, ens hem constituït en l’Associació Cultural Almassora Jove Alternativa (AJA).Enguany organitzem les “Festes Alternatives d’Almassora”, una sèrie d’activitats culturals i lúdiques alternatives, obertes a tots i totes les persones, entitats i associacions que vulguen participar-hi.

Per què naix Almassora Jove Alternativa?

Perquè pensem que és important promoure una cultura alternativa que incloga a tots els sectors socials, crear un espai obert a tot tipus d’activitats a la localitat, perquè volem crear un grup homogeni format per gent de diferents ideologies i edats, que es preocupe i actúe pel poble, que done alternatives. Considerem que s’ha d’impulsar el pensament crític i autònom, i fomentar la creativitat, la iniciativa i l'acció popular.

Com funcionem?

El funcionament de l’Associació es basa en el treball col·lectiu i altruista de totes i tots els que participem. Les decisions es prenen de manera assembleària, horitzontal i autogestionada.La intenció és que les festes es financen amb els recursos que les mateixes activitats generen, és a dir que siguen autofinançades, i crear una cultura on els diners no siguen un impediment.

Almassora Jove Alternativa anem més enllà de les festes!!!

Les activitats de l’associació cultural Almassora Jove Alternativa no sols es limiten a les festes patronals, la nostra intenció es poder fer arribar les nostres propostes a tot el poble durant tot l’any, sense deixar a ningú de costat, ni majors ni joves, tots estem convidats. Estem convençudes i convençuts que es pot crear un vincle amb la ciutadania per poder fer del nostre entorn un lloc més sostenible, culturalment obert a totes les propostes a més d’actiu davant qualsevol qüestió que puga afectar el nostre poble.

Festa sí, lluita també!! Almassora Jove Alternativa