El Col·lectiu Betxí ha organitzat tres activitats per parlar d'educació.

Sempre es diu que el futur depén de l'educació que una societat sàpia donar als seus membres. Però mentrestant, el present de l'educació és dramàtic. Al País Valencià, el fracàs escolar està augmentant d'una manera terrible (les darreres dades parlen d'un 40% de persones que no acaben l'ESO), i el dialeg entre els diversos components de la comunitat educativa és inexistent.

El Conseller que ens ha tocat, no sap d'educació (però sap de política), i no para de plantejar plans experimentals, parxes que no serveixen per res i desgavells darrere desgavells.

Nosaltres volem debatre sobre educació. Sobretot volem plantejar que és possible una escola que es responsabilitza d'educar a tots i totes, sense excusar-se en la manca de capacitats, en la manca d'actituds o en qualsevol altre aspecte. És l'escola que no es rendeix i que sap quina és la seua responsabilitat.

Les activitats son per al 8 i el 22 de maig i el 5 de juny.

Participa gent que està treballant en les escoles i els instituts, gent que treballa amb alumnat divers i que són un exemple de que UNA ALTRA ESCOLA ÉS POSSIBLE.