valència crea

València Crea, un certamen de creativitat posat en marxa des de la Regidoria de Joventut; es presenta com un dels més consolidats a la Comunitat Valenciana en la seua curta carrera.

La Regidoria de Joventut vol premiar els jóvens creadors i aposta per ells, amb la promoció ací i a l'estranger de l’obra artística d’estos.

El que va començar amb un certamen que va atraure 185 jóvens creadors, és ara, ja, un esdeveniment amb un Premi nacional, a més del Premi València, i un nombre exponencialment creixent de participants, la qual cosa reflectix la seua curta però vertiginosa carrera i la gran acceptació que té entre el públic jove.

Per això, volem continuar amb este suport als jóvens artistes i promocionar la seua obra ací i fora de les nostres fronteres, per mitjà de la participació en la Biennal Internacional de Jóvens Creadors d'Europa i del Mediterrani, amb l’ampliació de les categories del certamen i donant-los l'oportunitat de la realització de pràctiques a diverses empreses del sector.

Per això

Consulta les bases del certamen i inscriu-te -