La il·lusió de quatre metgesses

A través del Bloc "Un lugar donde escribir...y leer" podem seguir el viatge de quatre metgesses en un projecte de cooperació a Bolivia...
Febrero 2010, esta es la historia de cuatro médicos, Marisa, Sandra, Marta e Inma, que después de superar el examen del MIR y antes de iniciar su última etapa de formación como médicos, deciden hacer algo diferente, algo especial. Nada más bonito que ayudar con sus sueños a otras personas, compran sus billetes de avión y se marchan a Bolivia.

llegir +
-------------

Açò es veia vindre, El Alto, Bolivia: època de plutges fins abril, és estiu però cada dia el cel ens recorda que no estem a la nostra terreta; ens alcem amb la llum que entra per les nostres finestres sense persianes, sobre les 6 del matí i amb el soroll de la colla de gossos que transiten els carrers dia i nit, en despertar la ilusió de un nou dia a Bolívia, tan lluny i tan diferent al que coneixem, ens posa les piles. Comprem uns 4 pans per 1'4 bolivians (14 cèntims d'euro), acabats de fornejar, i ens l'omplim de melmelada de maduixa. Acompanyem cada esmorzar amb un mate de coca, o un trimate en algunes ocasions, que consta de coca, manzanilla i anís, perfecte per a les digestions i després de qualsevol menjada (com diuen ací: desayuno, almuerzo y cena).

llegir+