I Circuit d'escalada en bloc


S'està preparant el 'I Circuit d'escalada en bloc interclubs Castelló' organitzat pels clubs Desplome d'Onda, Club Muntanya Vila-real, Club esportiu El Món a Peu de Castelló, Club d'escalada i bloc Nules i Trepa Castellet de Castelló. Ja han començat les inscripcions que es tanquen el pròxim _17 de febrer_.
Més que una competició es la unió de tota la gent que ens agrada l'escalada, fer nous amics/amigues, coneixer gent, passar bones estones i conéixer nous rocòdroms.
Les bases estan penjades en tots el rocòdroms organitzadors i el preu d'inscripció són cinc euros.
Cada participant montará el seu bloc i els altres intentaran encadenar-lo (o no). Els que més blocs encadenen passaran a la final. Durant el temps que dura la compe es podrà entrar de forma gratuïta als rocos. El dia de la final s'entregarà a cada participant una camiseta conmemorativa i se sortejaran regals entre tots i a més hi haurà una competició de llançaments i una altra de velocitat.
Info mes detallada en els rocos. Ah! per a inscriuret no cal pertànyer a cap club i hi haurà blocs de tots els nivells per a que tots i totes puguen participar i passar-ho bé.