Trobada cultural "Celebrant l'Orgull LGTB a Onda” dissabte 13 i diumenge 14 de juny


Ens complau presentar-los la Trobada cultural "Celebrant l'Orgull LGTB a Onda”, que es celebrarà el dissabte 13 i diumenge 14 de juny del 2009. Esta és una ocasió molt especial, ja que és la primera vegada que es celebra l'Orgull LGTB (Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual) en la població d'Onda.

Aquesta serà una trobada original que ofereix cultura, diversió, coneixement, compromís i naturalesa. Una manera diferent de celebrar la diferència i reivindicar la igualtat. Al mateix temps, la trobada també desitja oferir un espai de convivència enriquidor entre els/es participants, siga quina siga la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere, el seu origen o la seva edat.

Ens encantaria comptar amb la seva presència i participació, així com amb la dels/es membres de la seva entitat en la trobada, i que es porten una experiència grata, enriquidora, en la que puguen disfrutar i aprendre coneixements nous, resoldre dubtes i contribuir a través de la cultura a fer d'aquest món un lloc millor. Perquè creiem que aquesta trobada aportarà el seu granet d'arena perquè les lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals que viuen en pobles i ciutats xicotetes puguen ser cada dia més visibles sense haver d'emigrar a un nucli urbà major.

Gràcies a totes les persones que aneu a disfrutar d'aquesta trobada per fer-ho realitat.

Informació i inscripcions: www.orgulloenonda.com