Els alumnes de l’IES Jaume I commemoren el naixement d’Edgar Allan Poe

El proper cap de setmana, dissabte 20 a les 22h i diumenge 21 a les 19,30h, els alumnes de l'IES Jaume I de Borriana, commemoren el 200 aniversari del naixement d'Edgar Allan Poe amb una representació teatral on es combina la recitació amb cançons, playback i coreografies.

L'activitat ha aconseguit unir d'una manera extraordinària tots els estaments de la comunitat educativa.

El projecte va nàixer a proposta de l'AMPA del centre i va rebre una acollida immediata per part del professorat, especialment remarcable en el cas de Carme Rufino, directora de l'espectacle, qui ha aconseguit una participació de l'alumnat al voltant de 70 persones, sobretot dels nivells de 4t ESO i 1r Batxillerat.

La història, una adaptació de diversos contes de l'autor, es basa en una obra de Dagoll Dagom, encara que, a causa de la quantitat de participants, els sis personatges inicials s'han convertit en vint-i vuit, a més dels ballarins i dels ajudants de direcció, decorats, maquilladors, etc.

La història manté un únic fil argumental, farcit d'aparicions i misteris que esclaten en un espectacular final, seguint les pautes de les narracions d'Edgar Allan Poe.