XX Setmana Cultural del CME Rafel Martí de Viciana de Borriana


Del 30 de març al 4 d'abril de 2009 tindrà lloc la XX Setmana Cultural del CME Rafel Martí de Viciana de Borriana, on els alumnes del centre podran gaudir de nombrosos tallers i espectacles.

S’han programat espectacles i un important nombre de tallers en què els alumnes del centre poden assabentar-se i experimentar amb la creativitat i la innovació.

Cal inscriure’s als tallers i l’admissió queda limitada al nombre de participants indicat en cada cas. El CME es reserva el dret de suspendre algun dels tallers si la inscripció d’alumnat no el fa possible.

La inscripció es fa a la secretaria del CMERMV del 9 al 13 de març (15 a 20 h).

Els tallers estan destinats tant per a alumnes del Jardí Artítstic com per a alumnes d'infantil, juvenil i adults. Els espectacles estan destinats a tot l’alumnat del CME major de 8 anys i seran al Teatre Payà. El professorat no es farà responsable d’acompanyar-los, seran les families els encarregats d’apropar-los al teatre amb l’entrada pertinent que es podrà recollir a la secretaria del centre.

Tallers i espectacles

Tots i cadascú dels tallers programats, tant de música com de dansa i arts plàstiques, han estat conscienciosament preparats pels professionals que desenvolupen la seua tasca docent al centre, superant sempre el compromís laboral amb l’ensenyament i arribant a una implicació personal en el gran projecte cultural de Borriana que és el Centre d’Estudis Rafel Martí de Viciana.

A més, enguany, compten amb una de les actuacions capdavanteres a l’espectacle fet per persones amb discapacitat. Ruedapies està compost per ballarins i actors amb discapacitat i sense, que, partint del llenguatge de l’escena contemporània, investiguen i creen des de la integració. De segur que serà un gran espectacle.

També la innovació arriba a esta XX SETMANA CULTURAL: tallers de discjòqueis, dansa espontània, risoteràpia, xarrades sobre cinema d’animació, grafies contemporànies, massatge shiatsu, improvisacions musicals, tècniques de respiració, body contact, maquillatge escènic i caracteritzacions... tallers d’activitats totes elles contemporànies a Borriana i amb gran acceptació dels usuaris.

COL·LABORACIONS

Yoshua Cienfuegos Prada.Taller pràctic Cienfuegos Danza
Director i coreògraf Cienfuegos Danza. Deu anys de trajectòria amb nombroses produccions
en la seua història, Cienfuegos Danza ha aconseguit destacats premis i reconeixements projectàn-se nacionalment i internacionalment, aconseguint així ser una de les més sòlides del panorama nacional.

M. del Carmen Gaspar Giménez. Taller Risoteràpia.
Llicenciada en Psicologia i diplomada en Magisteri per la Universitat de València. Directora de la residència de tercera edat de Bunyol i de Gandia. Desenvolupa diversos tallers de risoteràpia, tècniques de relaxació, tallers de memòria, programa d’introducció al SAD, tècniques de control d’estrés i cures pal·liatives.

Dempsse D.L. Taller Jazz-Funky
Coreògrafa i ballarina companyia Strike Dance Company. Ha realitzat treballs com a ballarina, en Lisistrata i en la pel·lícula 20 centímetres. Desenvolupa la seua activitat docent de formació professional en Jazz Academy, a València, i presenta els seus tallers de jazz i lyrical en cursets internacionals.

Cristina Poveda Jimenez . Xarrada Cinema i vídeo d’animació
Dissenyadora d’animació gràfica. L’animació constitueix un camp de treball molt extens on podem aplicar totes les tècniques d’il·lustració, modelatge, so, etc. El mercat actual demana cada volta més produccions en l’àrea audiovisual.

Salvador Sánchez Vidal. Taller Més enllà de la mar
Diplomat en Fisioteràpia per la URV. Treballa l’oci terapèutic, les tècniques expressives, l’animació intergeneracional i les teràpies creatives a través del concepte GERIATRIK-ART® com a tècnic en animació sociocultural de la residència municipal de la tercera edat d’Almassora (Castelló).

Israel Sales Serrano. Taller de didjeridú, respiració i meditació
Percussionista. Amant de la música, del didjeridú, de la cultura maia i de la meditació, ens farà experimentar i gaudir les moltes possibilitats sonores i vibracionals del didjeridú, i els beneficis que la respiració i la meditació ens poden aportar a la nostra vida.

David Català Palmer, DJ CATMER. Taller discjòquei
Discjòquei professional. Va començar punxant vinil i avui experimenta amb nous sons, realitza composicions pròpies utilitzant les noves tecnologies i mostra el seu art en les millors sales de la província. Si t’interessa aquesta música i tens curiositat per descobrir aquest món no pots deixar perdre aquesta ocasió.

Coral infantil borrianenca. Audició
Aquesta agrupació local amb gran nombre d’activitats i projectes farà gaudir als més menuts de la música coral.


Podeu vore tots els tallers i espectacles al PROGRAMA de la XX Setmana Cultural (en format PDF).