COL.LABOREU AMB EL LLIBRET VIRTUAL DE FALLA ESCLETXA


Pensava jo, senyors i senyores
Que sant josep està ací
Molts dijéis, concerts i festes
I la falla...tararí!

Una falla molaria
Ben pintada i harmoniosa
Com de diners no en tenim
pensarem una altra cosa

Si no volem estar callats
I que mos senten les mosques
Hem de fer alguna cosa
Pa’ toca-los els dallonses

Els diners no mos sobren
I ni carpa ni sardina
Ni reina fallera, ni president…
Xiquets! Aixina què anem a fer?

Un lllibret no costa ni un duro
perquè anem a fer-lo virtual
i si algú no està d'acuerdo
que se toque el pardal!

Escletxa té el plaer de convidar-vos a participar en la primera edició del Llibert Virtual de la Falla d'Escletxa. Això serà un fet històric. De falles sense llibret, un grapat, però de llibrets sense falla, jo no n'he trobat cap.

Estem intentant fer un 'llibret' de la falla de l'escletxa (de falla com cal, de moment, res de res). El llibret serà virtual, és a dir, en un document .pdf que es podrà descarregar.

Això sí, inclourà tots els elements típics: salutació de la presidenta assembleària, fotos de falleres i fallers (oportunament retocades), esbós de la falla, crítica fallera, entrevista a la reina (en este cas, anti-reina), partitura de l'himne de la falla, i col·laboracions diverses: poesies, articles, comentaris, dibuixos, caricatures, etc. També volem fer un apartat de publicitat (fictícia, clar).

El cas és que volem aprofitar la llibertat que té el món faller, i en el nostre cas, el llibret, per a poder criticar tot allò que no ens agrada de la ciutat i els seus costums, polítics, personatges populars, la vida actual, la cultura, etc.

Estaríem molt agraïts i contents si volguereu fer alguna (o algunes) col·laboracions, ja siga algun article, poesia, caricatura, versets... el que vulgueu.

De la mateixa manera, si creeu que alguna altra persona que conegueu, podria col·laborar, no dubteu a fer-li-ho saber. Estarem encantats de rebre més col·laboracions.

Esperem tindre tot el material recollit cap al dia 13 o 14 de març, de manera que el publicaríem el dia de la plantà.

* Si voleu ser falleros o falleres envieu la vostra foto.