Mascares Lluita Mexicana Escletxa

Ens han proposat la possibilitat de fer mascares de lluita lliure mexicana personalitzades del col.lectiu...i la veritat és que mola la idea. Per començar pujem una primera proposta de com serià el disseny (si teniu propostes envieu-les al mail).

La idea és triar un disseny i portar-ne una a producció, replegar comandes i petar Borriana d'Escletxeros/es emmascarats/ades. Ja informarem del preu.

Per cert volem comentar que la proposta surt del company Voro, un Borrianenc sempre en lluita (Dj, Decorador, designer, organitzador d'aquell espectacular Port de les Cultures, i sempre a punt per col.laborar en qualsevol moguda...)

Bé pues l'amic se l'ha fotuda a la gran Morella per prendre l'aire ben fresquet, i com és un cul de mal asiento i no pot estar-se quet s'ha muntat una tendeta.

Si aneu per Morella i voleu dur-vos algo menys típic que un bastó o un didal passeu a pegar una miradeta...
http://totunmonmorella.blogspot.com/
Roba, Joguets de Llanda, Moda Ètnica i atenció a les caixetes de música amb el superhit "Hasta siempre comandante Che Guevara", nosaltres ja tenim una...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no estik d'akor amb el tema ya k la lluita lliure promulga la violencia yo veria milllor fer-nos kamistes

Anònim ha dit...

home per portar mascares no anem a partir-mos la cara. A més les mascares formen part de la cultura mexicana i en si mateixes no fomenten la violencia ...

Metal_joserra ha dit...

si se mira aixina tempok pasa res per portar-les
vinga dew

BaTuKaoR