CORRALITO, CORRALITO....

Extret del bloc: http://www.bombollaimmobiliaria.com

En un post anterior (Estan segurs els meus estalvis en una entitat financera?) ja advertia dels riscos de perdre els estalvis dipositats al banc... Però últimament sembla que els esdeveniments es precipiten, i ara ja tenim aquest tema a tots els mitjans de DESinformació i també a l'agenda dels presidents dels països d'Europa (que intenten tranquil·litzar al personal perquè no vagi en massa als bancs i faci quebrar tot el tinglado). Tinc la sensació de veure com la crisi del Capitalisme va trencant, un a un, tots els murs de contenció... Aquestes coses es deien fa anys a www.rebelion.org i a www.burbuja.info , però fins i tots als lectors d'aquests mitjans alternatius ens sorprèn (i/o fascina) la rapidesa del procés... Potser ni nosaltres mateixos ens ho creiem..

Bueno, al que anava... Aquesta crisi realment sembla que pot enterrar al Capitalisme (o com a mínim destruir les regles amb les que jugava des de fa segles...). Hi havia hagut algun cop un col·lapse i esfondrament total del sistema financer (bancari)? Juraria que no. I això és el que semblen voler evitar des del Poder.

Perquè ho dic, això? Perquè les mesures que s'emprenen des dels governs per salvar un perill, precisament ho fan posant en perill un aspecte encara més vital del Sistema. Tenim el cas del pla de rescat aprovat pels parlamentaris USAmericans. I ara tenim la intenció de tots els governs europeus de garantir els dipòsits bancaris.

Amb aquesta mesura sembla que es conjuraria el perill sobre el que vaig alertar en el post que cito al començament (i això és el que pretendran fer-nos creure des dels mitjans de manipulació mediàtica els propers dies). Però en realitat el que es fa es traspassar els problemes de solvència del sistema bancari a l'últim garant que queda, l'Estat. Si aquest sistema peta, adéu siau...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Publiquen el video de la crisis ninja! que todo el mundo sepa que pasa con los bancos