Taller Iniciació a l'Escalada








El dissabte 26 va tindre lloc la segona sessió del Taller d’iniciació a l’Escalada organitzat pel Col.lectiu Escletxa i amb la col.laboració de Club d’Escalada de Borriana i l’empresa LYTHOS.

Un total de 12 persones acudirem a la segona convocatòria i aprofitarem el matí per descobrir el paratge de les Penyes Altes entre les poblacions de Betxí i Artana.

En la primera hora del taller és va fer un repàs de les explicacions de la setmana passada al voltant del material tècnic necessari per practicar aquest esport.
Posteriorment s’equiparen varies vies de diversos graus entre el IV i V+i fins a uns 25m. d’alçada. La pedra, rodeno o gres roig, amb la seua típica bona adherència i l’existència de bones presses per a peus i mans va possibilitar que tots els participants poguerem assolir les reunions dels caps de les vies, augmentant així la nostra motivació. Cal destacar les impressionats vistes del paratge des dels punts més alts de l’escalada.

A peu de vies és va passar una bona estona compartint esmorzar i comentant les progressions dels companys i companyes

Els membres del col.lectiu estem preparant noves activitats d’aquest tipus, com sortides de senderisme a paratges propers i rutes en BTT pel terme, de les que podeu informar-vos al bloc o inscrivint-vos a la llista de correus.