Jornada d'instal·lació d'Ubuntu GNU/Linux


Si esteu fartes de no tenir el control dels vostres ordinadors, de ser víctimes dels virus i d'altre malware, de que tot vage lent, d'haver de copiar el programari de manera il·lícita, de estar depenent del mercat i de les gegantines empreses de programari, aquesta és la vostra oportunitat per canviar. Els propers 20 d'Octubre i 23 de Novembre, hem organitzat unes jornades per tal d'alliberar els vostres ordinadors de la tirania del programari privatiu.
Dissabte 23 d'octubre a les 11 h. (i també)
Dissabte 20 de novembre a les 11 h.

Dissabte al matí (11h.) realitzarem una instal·lació col·lectiva guiada del sistema operatiu Ubuntu GNU/Linux, per tal d'encoratjar el canvi a totes aquelles persones que no s'atreveixen a fer-ho per si soles i introduir-nos en el món del programari lliure. L'únic que necessiteu són ganes, i un ordinador pc portàtil amb lector de cd i uns 10 gb d'espai lliure al vostre disc dur. És necessari que feu una còpia de seguretat dels vostres arxius, i opcionalment, que compacteu el disc dur. Com a resultat de la instal·lació tindreu una opció nova quan engegueu l'ordinador que vos permetrà triar entre el sistema operatiu que ja teníeu instal·lat prèviament, i GNU/Linux.

Per a qualsevol dubte, escriviu un missatge en aquest fil dels fòrums, o bé escriviu a l'adreça de correu casalpopulardecastello+gnu@gmail.com.

Entre totes i tots ho farem tot!